Saaremaa Gin Kurk-ingver
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Saaremaa Gin Kurk-ingver- 0.5L

1.65 kg
Saaremaa Gin Kurk-ingver er den ultimative blanding af frisk agurk og ingefærsmag i en flaske! Denne lækre gin er håndlavet med omhu og omfavner den autentiske smag af Saaremaas ædle natur. Med sin forfriskende og krydrede aroma vil denne gin vække dine smagsløg til live. Nyd den på en varm sommerdag eller som en del af dine yndlingscocktails. Saaremaa Gin Kurk-ingver er den perfekte ledsager til dine hyggelige stunder med venner og familie. Prøv denne unikke og eksklusive ginoplevelse i dag! 🥒🍹

14,63 € Inkl. moms

11,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Saaremaa Gin Kurk-Ingver - den perfekte blanding af smage til gin-entusiaster! Denne gin er håndlavet på den fredfyldte ø Saaremaa i Estland og er et sandt bevis på destilleringens kunst. Dens unikke smagsprofil vil tage dine sanser med på et estisk eventyr.

Saaremaa Gin Kurk-Ingver er ikke bare en hvilken som helst gin. Det er en fusion af agurk og ingefær, to ingredienser, der skaber en forfriskende, syrlig smag med et krydret spark. Agurken giver en kølig, sprød undertone, mens ingefæren tilføjer et varmt, levende twist. Denne kombination resulterer i en gin, der er både moderne og eksotisk, perfekt til dem, der søger en ny smagsoplevelse.

Men det er ikke kun smagen, der får denne gin til at skille sig ud - det er også håndværket. Hver flaske er resultatet af en omhyggelig destillationsproces, der sikrer, at ginen er lige så ren som den estiske natur. Denne omhyggelige proces resulterer i en gin, der er glat, afbalanceret og fuld af karakter.

Uanset om du er gin-connaisseur eller en afslappet fan, vil Saaremaa Gin Kurk-Ingver helt sikkert imponere. Den er perfekt til at lave sofistikerede cocktails eller til at nyde rent for fuldt ud at værdsætte dens komplekse smag. Denne gin er mere end bare en drink - det er en oplevelse af Estlands ånd og kultur.

Så hvorfor vente? Tag på en smagsrejse som ingen anden med Saaremaa Gin Kurk-Ingver. Det er mere end bare en gin - det er et eventyr i en flaske. Bestil nu, og lad dine smagsløg udforske den karakteristiske smag af agurk og ingefær. Nyd den uovertrufne kvalitet og karakteristiske smag af denne unikke estiske gin.
Produktinformation
4740054362018
Ny
Land


Estisk


Producent
Altia Eesti AS
Smag
Enebær, krydderi
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Gin med smag
Stil
Light og frisk
Alkoholindhold
37.5% vol