De Kuyper Grapefruit
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

De Kuyper Grapefruit- 0.5L

1.65 kg
De Kuyper Grapefruit er en forfriskende og frugtig smagsoplevelse, der vil tage dine drinks til nye højder! Denne lækre 0.5L flaske er fyldt med autentisk grapefrugtsmag, der tilføjer en syrlig og sød twist til enhver cocktail eller mixer. Uanset om du er til en klassisk Gin & Tonic eller en frisk Tequila Sunrise, vil De Kuyper Grapefruit give din drink den perfekte balance og en ekstraordinær smagsoplevelse. Prøv det i dag og lad din mund danse af glæde! 🍹🍊

14,42 € Inkl. moms

11,82 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den syrlige smag af De Kuyper Grapefruit - en herlig spiritus, der er et must for enhver cocktailentusiast. Denne lækre citrusdrik med sin forfriskende grapefrugtsmag er den perfekte ledsager til dine cocktails, mocktails og endda rene slurke.

De Kuyper Grapefruit er ikke bare endnu en spiritus; det er en oplevelse. Den fremtryller en eksplosion af moden, saftig grapefrugtsmag, hvilket gør den til en levende tilføjelse til dit drinksskab. Hver dråbe af denne udsøgte likør er fremstillet med den største omhu, hvilket sikrer en glat, fyldig tekstur, der efterlader et varigt indtryk.

Vores grapefrugtlikør er en fryd for sanserne. Fra den levende, solkyssede farve, der ligner en smuk sommerdag, til den lækre aroma, der pirrer dine næsebor, er alle aspekter af De Kuyper Grapefruit designet til at forbedre din drikkeoplevelse.

Men det, der virkelig adskiller De Kuyper Grapefruit, er dens alsidighed. Uanset om du mikser en klassisk Paloma eller prøver dig frem med en ny, innovativ cocktail, er denne likør dit hemmelige våben. Den er også perfekt til at nyde ren, da den har en pikant citrussmag, der forfrisker din gane.

Så hvorfor vente? Dyk ned i De Kuyper Grapefruits verden, og opdag en ny favorit i dine cocktaileventyr. Det er en citrusoplevelse, du ikke vil gå glip af. Giv dit liv et pift med De Kuyper Grapefruit - den perfekte tilføjelse til enhver cocktailelskers samling.
Produktinformation
8710625646508
Ny
Land


Holland


Producent
De Kuyper Royal Distillers
Smag
Greip
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
10 C - 12 C
Farve
Light rød
Type
Frugt
Alkoholindhold
15% vol