De Kuyper Coconut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

De Kuyper Coconut- 0.7L

1.65 kg
Leder du efter en tropisk smagsoplevelse? Så er De Kuyper Coconut perfekt til dig! Denne lækre romlikør på 0,7L er fyldt med den autentiske smag af saftige kokosnødder. Med dens forfriskende og cremede karakter er den ideel til at blande i dine yndlingscocktails eller nyde ren over is. Uanset om du er på en strandferie eller ønsker at tilføje lidt eksotisk twist til din fest, vil De Kuyper Coconut sikre, at du får en uforglemmelig smagsoplevelse! 🌴🍹

19,02 € Inkl. moms

15,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at dykke ned i et tropisk paradis med De Kuyper Coconut! Denne dejlige likør transporterer dine smagsløg direkte til en solrig strand med sin frodige, smagfulde kokosnøddeessens. Uanset om du er cocktailentusiast eller bare leder efter en unik tilføjelse til din hjemmebar, er De Kuyper Coconut et must-have.

Denne kokoslikør er fremstillet af De Kuyper, et berømt hollandsk destilleri med århundreders ekspertise. Den er den perfekte balance mellem sød og cremet med en smag, der er lige så autentisk som at åbne en frisk kokosnød. Nyd den med is til en hurtig pause, eller brug den til at sammensætte fristende cocktails. Fra klassiske Pina Coladas til innovative cocktails - De Kuyper Coconut tilføjer et kokosnødde-twist, som er svært at modstå.

Og det bedste af det hele? Denne likør er lige så alsidig, som den er lækker. Brug den til at tilføje dybde til dine tropiske punches, eller dryp den over desserter som en dejlig overraskelse. Dens rige, glatte konsistens og livlige smag gør den til et must til enhver fest. Uanset om du er vært for en fest eller slapper af efter en lang dag, sætter De Kuyper Coconut den rette stemning.

Så hvorfor vente? Tag smagen af troperne med hjem med De Kuyper Coconut. Det er ikke bare en flaske likør, det er dit pas til en øjeblikkelig ferie. Begynd at blande, nippe og nyde i dag!
Produktinformation
8710625632709
Ny
Land


Holland


Producent
De Kuyper Royal Distillers
Smag
Kokosnød
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Møtrik
Alkoholindhold
20% vol