Mangoustan’s Rum Mangoustan’s Rhum Ambre
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Mangoustan’s Rum Mangoustan’s Rhum Ambre- 1.0L

1.95 kg
Mangoustan's Rum er den perfekte ledsager til en festlig aften! Denne lækre Rhum Ambre er en ægte smagsoplevelse, der vil forkæle dine smagsløg. Med en flaske på 1.0L får du rigeligt til at dele med venner og familie. Denne skønne rom er lavet med omhu og ekspertise, hvilket giver den en unik og fyldig smag. Så tag et glas, læn dig tilbage og nyd den dejlige aroma og varme fra Mangoustan's Rum. 🍹🌴

35,20 € Inkl. moms

28,85 € Ekskl. moms

37,84 €-7%

Beskrivelse
Oplev smagen af troperne med Mangoustan's Rum! Denne spiritus fra øverste hylde er fremstillet af eksperter og lagret til perfektion, hvilket giver en rig, fyldig smag, der vil tage dit cocktailspil til det næste niveau.

Mangoustan's Rum er en unik blanding af caribiske krydderier, moden frugt og det glatte kick fra førsteklasses lagret rom. Den har en karakteristisk ravfarvet nuance - et tydeligt tegn på kvalitet og modenhed. Dette er ikke en helt almindelig rom. Det er en tropisk nydelse, en fest i en flaske!

Uanset om du er romkender eller bare har lyst til at prøve noget nyt, vil Mangoustan's Rum helt sikkert imponere. Den er perfekt til at nippe til på en varm sommeraften, blande i dine yndlingscocktails eller endda som en unik gave til romelskeren i dit liv.

Oplev den rige, tropiske smag af Mangoustan's Rum. Det er en smag af paradis, lige i dit glas. Så hvorfor vente? Dyk ned og nyd den ultimative romoplevelse med Mangoustan's. Du fortjener det!
Produktinformation
3014400009942
Ny
Land


Frankrig


Producent
Slaur Chauvet SA
Smag
Blød, frugtagtig
Størrelse
1 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Mahogni
Type
Mørk
Stil
Krydret og saftig
Aroma
Frugtagtig, røg
Alkoholindhold
42% vol