Saaremaa Vodka
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Saaremaa Vodka 40% 0.5L PET

0.60 kg

Hej venner! Lad mig præsentere jer for Saaremaa Vodka, den perfekte følgesvend til dine festlige øjeblikke! Denne fantastiske vodka er destilleret på øen Saaremaa og er kendt for sin glatte og rene smag. Med en alkoholprocent på 40% og i en praktisk 0,5 liters PET-flaske er den ideel til enhver festlig lejlighed. Saaremaa Vodka er lavet med kærlighed og omhu, og du kan være sikker på at nyde hvert eneste sip! Så hvorfor vente? Tag et skud af Saaremaa Vodka og lad festen begynde! 🍸🎉

11,69 € Inkl. moms

9,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse

Træd ind i en verden af rene, autentiske nordiske smage med Saaremaa Vodka. Denne enestående spiritus stammer fra Estlands største ø, Saaremaa, der er kendt for sin uberørte natur og gamle traditioner. Saaremaa Vodka er fremstillet af de fineste kornsorter, og den er indbegrebet af den baltiske lufts renhed og sprødhed og giver en smagsoplevelse, der ikke ligner nogen anden.

Denne vodka er omhyggeligt destilleret og filtreret, hvilket sikrer en glat, ren finish, der er perfekt til at nippe til rent eller blande i din yndlingscocktail. De omhyggeligt udvalgte ingredienser og den traditionelle destillationsproces skaber en fint afbalanceret smagsprofil, der både er fed og subtil.

Saaremaa Vodka kommer i en PET-flaske, som gør den let og nem at bære. Uanset om du planlægger en fest eller en stille aften, er denne førsteklasses vodka din perfekte ledsager. Det er mere end bare en drink; det er en fejring af nordisk arv og håndværk.

Oplev ånden fra Estland med Saaremaa Vodka. Dens unikke smag og overlegne kvalitet gør den til et must-have for enhver vodka-entusiast. Uanset om du er en erfaren vodka-elsker eller en nysgerrig nybegynder, vil Saaremaa Vodka helt sikkert imponere. Nyd smagen af Norden med hver slurk.

Gør dig klar til at blive forelsket i den sprøde, klare smag af Saaremaa Vodka. Det er ikke bare en drik; det er en rejse til hjertet af de estiske øer. Er du klar til at begive dig ud på et uforglemmeligt smagseventyr? Øen Saaremaa venter på dig.

Bemærk: Nyd venligst under ansvar.

Produktinformation
4740054002471
Ny
Land


Estisk


Producent
Altia Eesti AS
Smag
Neutral, blød
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Estisk
Stil
Saftig og frugtagtig
Alkoholindhold
40% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også