Tequila Tres Sombreros Blanco 100% Agave
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Tequila Tres Sombreros Blanco 100% Agave- 0.7L

1.65 kg
Hvis du er på udkig efter en fantastisk tequilaoplevelse, er Tequila Tres Sombreros Blanco et must-have! Denne 100% Agave-tequila er lavet med omhu og ekspertise for at give dig den ultimative smagsoplevelse. Med sin rene og glatte karakter er denne tequila perfekt til at nyde både alene eller i dine yndlingscocktails. Denne flaske på 0,7L er det perfekte valg til enhver fest eller hyggelig aften med vennerne. Gå ikke glip af denne fantastiske tequila - tilføj den til din samling i dag! 🍹🌵

40,83 € Inkl. moms

33,47 € Ekskl. moms

43,91 €-7%

Beskrivelse
Sig goddag til Tres Sombreros Blanco, en enestående tequila, der er lavet af 100 % agave! Denne tequila er håndlavet i hjertet af Mexico og er en rigtig samtalestarter. Hver slurk tager dig direkte til de solbeskinnede agavemarker og sætter gang i dine smagsløg med en levende, sprød smagsprofil.

Dette er ikke en hvilken som helst tequila; Tres Sombreros Blanco er et vidnesbyrd om destillationens kunst. Den er fremstillet af den fineste blå agave og er et rent, uforfalsket udtryk for plantens levende, jordagtige sødme. Hvad er resultatet? En tequila, der er lige så blød, som den er tilfredsstillende, med en ren, frisk smag, der er perfekt til at nippe til eller blande.

Men skønheden ved Tres Sombreros Blanco stopper ikke ved smagen. Flasken er et kunstværk i sig selv. Med sit slanke design er det ikke bare en tequila; det er et midtpunkt. Den skiller sig ud på enhver barvogn eller i ethvert barskab, og den er et bevis på det håndværk, der ligger bag hver eneste flaske.

Uanset om du er en tequila-kender eller en afslappet drikker, er Tres Sombreros Blanco et must-try. Det er den perfekte ledsager til en aften i byen, en fest eller bare en afslappende aften derhjemme. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en flaske i dag? Dine smagsløg vil takke dig.

Omfavn Mexicos ånd med Tres Sombreros Blanco, det ultimative udtryk for 100% agave-tequila. Du fortjener intet mindre.
Produktinformation
8414771862101
Ny
Land


Mexicao


Producent
Tequilera Magdalena
Smag
Saftig, syrlig
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
100% agave tequila
Stil
Light og frisk
Alkoholindhold
38% vol