Monnet Xo
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Monnet Xo- 0.7L

1.65 kg
Leder du efter en lækker spiritus til at fuldende din samling? Så er Monnet Xo- 0.7L helt sikkert noget for dig! Denne fantastiske cognac er perfekt til at nyde i hyggelige stunder eller som en gave til en ægte connaisseur. Med sin bløde og rige smag vil den forkæle dine smagsløg og efterlade dig med en fornemmelse af ren luksus. Monnet Xo- 0.7L er virkelig en fornøjelse for alle cognac-elskere derude! 🥃✨

134,78 € Inkl. moms

110,47 € Ekskl. moms

144,92 €-7%

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Monnet Xo, en luksusspiritus, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg. Denne premium-drik er et must-have for alle kendere med sin bløde, fyldige blanding, der vil transportere dig til en verden af ren nydelse.

Monnet Xo er kendt for sin komplekse og afbalancerede smag. Hver slurk byder på en unik blanding af søde og krydrede noter, som efterlader et varigt indtryk i ganen. Det kunstneriske arbejde med at skabe den er tydeligt i hver eneste dråbe, hvilket gør den til en perfekt ledsager til dine fester eller en hyggelig aften derhjemme.

Denne luksuriøse spiritus er ikke bare en drink, men en rejse af smagsoplevelser. Den er lagret til perfektion og præsenterer en harmonisk blanding af robuste og raffinerede noter. Dybden i dens smagsprofil er et vidnesbyrd om det mesterskab og den præcision, der ligger bag produktionen.

Monnet Xo har en smuk, gylden nuance, der siger meget om dens kvalitet og raffinement. Den varme farve er en visuel nydelse, som supplerer den sensoriske nydelse, der venter, når du tager din første slurk.

Denne enestående spiritus præsenteres i en slank, stilfuld flaske, der afspejler dens premiumkvalitet. Flaskens elegante design tilføjer et strejf af klasse til enhver lejlighed, hvilket gør den til en god gaveidé til dem, der sætter pris på de finere ting i livet.

Så uanset om du er en erfaren spiritusentusiast eller en, der nyder at udforske nye smage, er Monnet Xo et must-try. Den er perfekt til at nyde alene eller sammen med et lækkert måltid. Oplev denne ekstraordinære blanding, og lad Monnet Xo løfte din drikkeoplevelse.

Husk, at med Monnet Xo er hver slurk en historie. Oplev din i dag.
Produktinformation
3251370047172
Ny
Land


Frankrig


Producent
Thomas Hine & Co
Smag
Eg, vanilje, røget
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
16 C - 18 C
Farve
Rav
Type
Xo
Region
Cognac
Stil
Moden og karamelagtig
Aroma
Eg, vanilje
Alkoholindhold
40% vol