Champagne Philippe Gonet Cuvee Ter Blanc
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Champagne Philippe Gonet Cuvee Ter Blanc

1.95 kg
Hvem siger, at man kun kan fejre store øjeblikke med champagne? Med Champagne Philippe Gonet Cuvee Ter Blanc kan du tilføje en festlig og boblende følelse til enhver lejlighed. Denne lækre champagne er lavet med omhu og ekspertise af en familievirksomhed, der har været i branchen i generationer. Med sin friske smag og fine bobler er den perfekt til at skabe festlige minder og løfte stemningen. Så tag et glas, skål med dine kære og nyd øjeblikket - fordi du fortjener det! 🥂

77,27 € Inkl. moms

63,33 € Ekskl. moms

83,08 €-7%

Beskrivelse
Forkæl dig selv med luksus med Champagne Philippe Gonet Cuvee Ter Blanc, en mousserende vin, der er indbegrebet af elegance og raffinement. Denne udsøgte champagne er produceret af Philippe Gonet, en prestigefyldt vingård, der er kendt for sin århundredgamle tradition for at fremstille franske vine af førsteklasses kvalitet.

Philippe Gonet Cuvee Ter Blanc er en sand fryd for sanserne. Dens skinnende gyldne farve og fine, delikate bobler skaber en visuel fest, mens næsen lokkes af en blanding af frisk frugt og blomsteraromaer. I smagen imponerer denne champagne med noter af frisk pære, æble og subtile strejf af honning, alt sammen smukt afbalanceret af en livlig syre, der efterlader en forfriskende eftersmag.

Denne champagne er ikke bare en drink, men en oplevelse. Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed, nyde en romantisk middag eller bare skåle for de gode tider, er Philippe Gonet Cuvee Ter Blanc det perfekte valg. Dens sprøde, forfriskende smag og elegante brus gør den til en alsidig ledsager til en bred vifte af retter, fra fisk og skaldyr og lette salater til fyldige, cremede oste.

Når du vælger Philippe Gonet Cuvee Ter Blanc, køber du ikke bare en flaske champagne. Du investerer i en tradition for fremragende vinfremstilling og et løfte om uovertruffen smag og kvalitet. Så hvorfor vente? Løft dine fester med Philippe Gonet Cuvee Ter Blanc - indbegrebet af fransk elegance i en flaske.
Produktinformation
3470741200064
Ny
Land


Frankrig


Producent
Philippe Gonet
Smag
Kuiv, puuviljane, nektariin, kollane õun, röst
Størrelse
0.75 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Gylden gul
Type
Champagne
Region
Champagne
Druer
Chardonnay
Aroma
Tsitrus, valge lill, kollane õun, röst
Alkoholindhold
12% vol