Cava Perelada Stars Brut Nature
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Cava Perelada Stars Brut Nature

1.95 kg
Cava Perelada Stars Brut Nature er en eksplosion af bobler og smag! Denne lækre mousserende vin er perfekt til enhver festlig lejlighed. Den har en forfriskende tør smag og en livlig, sprudlende karakter, der vil få dine smagsløg til at danse af glæde. Med sin elegante gyldne farve og fine bobler vil denne Cava helt sikkert imponere dine gæster. Så løft dit glas og lad Cava Perelada Stars Brut Nature forvandle enhver begivenhed til en uforglemmelig fest. 🍾✨

13,60 € Inkl. moms

11,15 € Ekskl. moms

14,63 €-7%

Beskrivelse
Nyd gnist og elegance med vores Cava Perelada Stars Brut Nature. Denne førsteklasses mousserende vin fra Spanien er en perfekt blanding af traditionelle druesorter, der giver dig en udsøgt, sprød og tør smag. Den attraktive bleggyldne farve kombineret med fine bobler tilføjer et strejf af raffinement til dine festligheder.

Hver slurk af Cava Perelada Stars Brut Nature afslører den komplekse smag af modne frugter og nødder, afbalanceret med et strejf af frisk citrus. Det er en perfekt ledsager til fisk og skaldyr, lette salater eller bare som en dejlig aperitif.

Denne vin er navngivet "Stars", ikke kun på grund af dens fantastiske kvalitet, men også for at ære Perelada-slottets tradition for stjernekiggeri. Så hvorfor ikke løfte et glas Cava Perelada Stars Brut Nature og skåle for stjernerne?

Med sin perfekte balance mellem smag og brus vil denne mousserende vin helt sikkert imponere dine gæster og løfte din fest. Så gør dig klar til at lade proppen springe og fordybe dig i smagen af Cava Perelada Stars Brut Nature. Det er mere end bare en flaske vin, det er en fest i et glas!

Husk, at gode tider starter med Cava Perelada Stars Brut Nature. Hent din flaske i dag, og lad festen begynde!
Produktinformation
8410743700457
Ny
Land


Spanien


Producent
Cavas del Castillo de Perelada S.A
Smag
Tør, frisk, mineralsk, frugt
Størrelse
0.75 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Gylden
Type
Cava
Region
Emporda
Aroma
Frugter, blomsteragtige, ristede
Alkoholindhold
11.5% vol