Martini Extra Dry
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Martini Extra Dry- 1.0L

1.95 kg
Martini Extra Dry er den perfekte cocktailpartner til at løfte enhver fest til nye højder! Med sin forfriskende og tørre smag er denne 1,0 liters flaske fyldt med italiensk elegance og kvalitet. Uanset om du foretrækker en klassisk Martini eller ønsker at eksperimentere med nye opskrifter, vil Martini Extra Dry tilføje en sofistikeret og aromatisk touch til dine cocktails. Så inviter vennerne over, fyld glassene op og lad festen begynde! 🍸🎉

14,91 € Inkl. moms

12,22 € Ekskl. moms

16,03 €-7%

Beskrivelse
Vi præsenterer Martini Extra Dry, din nye bedste ven til alle lejligheder. Hvis du er fan af cocktails eller bare elsker at slappe af med en kvalitetsdrink, vil Martini Extra Dry være en fantastisk tilføjelse til din hjemmebar. Denne fornemme vermouth er fremstillet med en unik blanding af urter og botaniske ingredienser, hvilket gør den til et must for enhver cocktailelsker.

Martini Extra Dry er en ægte klassiker. Den er lavet på italienske hvidvine og tilsat aromatiske urter, hvilket giver en forfriskende og delikat smag, som er svær at modstå. Den sprøde, citrusagtige smag med et strejf af hindbær gør den perfekt til at lave udsøgte cocktails eller til at nippe til rent.

Uanset om du mikser en klassisk Martini eller laver en sofistikeret Negroni, løfter Martini Extra Drys alsidighed dit cocktailspil til det næste niveau. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse.

Men det stopper ikke ved smagen. Præsentationen er lige så vigtig, og Martini Extra Dry skuffer ikke. Den elegant designede flaske tilføjer et strejf af klasse til alle omgivelser, hvilket gør den til det perfekte midtpunkt for din næste fest eller sammenkomst.

Hvorfor skal du vælge Martini Extra Dry? Det er ganske enkelt. Dette er en drink til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Uanset om du er cocktail-kender eller bare nyder en god drink, så er Martini Extra Dry lige noget for dine smagsløg.

Så forkæl dig selv med Martini Extra Dry. Glæden ved en vellavet cocktail venter på dig. Fejr glæden ved livets enkle fornøjelser, en slurk ad gangen. Nyd den sprøde, forfriskende smag af Martini Extra Dry i dag!
Produktinformation
5010677935005
Ny
Land


Italien


Producent
Martini & Rossi
Smag
Light, krydderi
Størrelse
1 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Tør
Druer
Glera
Aroma
Hindbær, citron
Alkoholindhold
15% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også