Gato Negro Cabernet Sauvignon- 3L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Gato Negro Cabernet Sauvignon- 3L

3.20 kg
Skal du have festen til at sparke? Prøv Gato Negro Cabernet Sauvignon! Denne lækre røde vin i en praktisk 3L flaske vil imponere dine gæster med sin fyldige smag og elegante aroma. Perfekt til at nyde alene eller dele med venner og familie. Vores Cabernet Sauvignon er nøje udvalgt og vil tilføje en sofistikeret touch til enhver lejlighed. Så gør dig klar til at skåle og nyd denne fantastiske vinoplevelse. 🍷🎉

24,96 € Inkl. moms

20,46 € Ekskl. moms

26,84 €-7%

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med den udsøgte Gato Negro Cabernet Sauvignon. Denne dejlige rødvin er et must-have for vinelskere, der sætter pris på robuste smage og en blød finish. Gato Negro Cabernet Sauvignon er en chilensk perle, der er kendt for sin rige, fyldige smag. Det er en absolut fryd for ganen med lag af modne solbær, kirsebær og strejf af vanilje, suppleret med en fløjlsblød tekstur.

Hver slurk af denne Cabernet Sauvignon er en fejring af vingårdens dedikation til kvalitet og tradition. Vinen er smukt afbalanceret med bløde tanniner og en perfekt syre, der gør den utrolig alsidig. Uanset om du kombinerer den med en god bøf, en dekadent chokoladedessert eller nyder den for sig selv, vil denne vin helt sikkert imponere.

Gato Negro Cabernet Sauvignon er ikke bare en vin, det er en oplevelse. Den er den perfekte ledsager til en hyggelig aften eller et livligt middagsselskab. Dens rige, dybrøde farve og indbydende aroma er et vidnesbyrd om dens kvalitet og håndværk.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med den luksuriøse smag af Gato Negro Cabernet Sauvignon. Det er mere end bare en vin; det er et øjebliks nydelse, en skål for gode tider og en smag af de finere ting i livet. Tilføj en flaske (eller to) til din samling, og opdag, hvorfor Gato Negro Cabernet Sauvignon er en favorit blandt vinentusiaster over hele verden.

Nyd rigdommen, nyd smagene, og lad Gato Negro Cabernet Sauvignon løfte din vinoplevelse. Det er tid til at åbne for magien!
Produktinformation
7804300120726
Ny
Producent
Vina San Pedro
Smag
Tør, tropisk frugt, blomsteragtig
Størrelse
3 l Bag-in-Box
Serveres ved
16 C - 18 C
Region
Den centrale dal
Druer
Cabernet Sauvignon
Stil
Light- frugtagtig
Alkoholindhold
13% vol