Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Decanter
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−7%

Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Decanter- 0.7L

1.65 kg
Tervetuloa herkkujen maailmaan! Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Decanter on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat laatua ja ainutlaatuisuutta. Tämän upean 0.7L pulloisen dekantterin avulla voit nauttia hienoista makuelämyksistä yhdessä ystäviesi kanssa. Valmistettu huolella ja rakkaudella, tämä korkealaatuinen juoma on kuin taikaa pullossa. Koe perinteiden voima ja anna makunystyröidesi viedä sinut Chateau De Montifaudin maagiseen maailmaan. Osta nyt ja täytä elämäsi herkullisilla hetkillä! 🍷✨

74,87 € Sisältää alv:n

61,37 € Veroton

80,51 €−7%

Kuvaus

Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Decanter- 0.7L | Tulivesi.com verkkokauppa.

.

Alkoholijuomien verkkokauppa | Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Decanter- 0.7L

Tutustu tähän upeaan tuotteeseen - Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Decanter. Tämä elegantti ja tyylikäs dekantteri on valmistettu huippulaadukkaasta kristallista, joka antaa sen säteillä kauniisti valon osuessa siihen. Dekantterin ainutlaatuinen muotoilu ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa kotiin tai toimistoon.

Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Dekantteri ei ole vain käytännöllinen työkalu viinin ilmaamiseen, vaan se on myös taiteellinen esine, joka näyttää upealta pöydällä tai hyllyllä. Sen muotoilu mahdollistaa viinin täydellisen hapettumisen, mikä vapauttaa viinin aromit ja maut parhaalla mahdollisella tavalla.

Chateau De Montifaud on perheyritys, joka on tunnettu korkealaatuisten viinitarvikkeidensa valmistuksesta. Reserve Speciale Michel Vallet Dekantteri on heidän tuotevalikoimansa helmi, joka on suunniteltu erityisesti viinin ystäville, jotka arvostavat laatua ja tyyliä.

Hanki itsellesi tämä upea Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Dekantteri ja nauti viininjuonnista uudella, elegantimmalla tasolla. Tämä dekantteri ei ole vain tuote, se on investointi viininjuontikokemukseesi. Nauti siitä itse tai anna se lahjaksi jollekulle erityiselle, joka arvostaa hienoja viinejä.
Lisätiedot
3550142117922
Uusi
Maa


Ranska


Tuottaja
Chateau de Montifaud
Maku
Täyteläinen, päärynä
Koko
0.7l pullo
Tarjoile klo
16 C - 18 C
Väri
Amber
Tyyppi
Reserva
Alue
Konjakki
Tyyli
Pehmeä ja hedelmäinen
Aromi
Aprikoosi, appelsiini, kahvi
Alkoholipitoisuus
40% tilavuusprosenttia