Plymouth Gin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Plymouth Gin- 0.7L

1.65 kg
Savner du at forkæle dine smagsløg? Så er Plymouth Gin lige noget for dig! Denne lækre, 0,7L flaske er fyldt med en blanding af nøje udvalgte botanicals, der giver en harmonisk og fyldig smag. Med sin glatte og forfriskende karakter er denne gin perfekt til en afslappende aften i godt selskab. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en flaske Plymouth Gin og nyd den autentiske smag af luksus. 🍸🌟

46,97 € Inkl. moms

38,50 € Ekskl. moms

50,51 €-7%

Beskrivelse
Oplev den rige, robuste smag af Plymouth Gin. Denne førsteklasses spiritus er en fast bestanddel i enhver cocktailelskers samling, kendt for sin glatte finish og distinkte smag. Plymouth Gin er fremstillet på det ældste fungerende destilleri i England og bærer på en arv af kvalitet og tradition, som er uomtvistelig.

Denne gins unikke smagsprofil er et resultat af nøje udvalgte botaniske ingredienser, herunder enebær, korianderfrø og angelikarod. Hver slurk byder på en harmonisk blanding af sød citrus og jordagtige noter, som efterlader en behagelig varme i ganen. Dens alsidighed er uovertruffen - uanset om du laver en klassisk gin og tonic eller eksperimenterer med en ny cocktailopskrift, løfter Plymouth Gin oplevelsen.

Men Plymouth Gin handler ikke kun om smag. Det handler om at skabe øjeblikke. Forestil dig at slappe af en sommeraften med en forfriskende ginbaseret cocktail, solnedgang og godt selskab. Eller måske varme op en vinteraften med en varm gin punch. Det er essensen af Plymouth Gin - det er mere end bare en spiritus, det er en oplevelse.

Slut dig til rækken af mixologer og gin-entusiaster, der sværger til Plymouth Gin. Det er ikke bare en flaske på din hylde; det er en samtalestarter, et symbol på god smag og et bevis på din påskønnelse af kvalitetsspiritus. Så er du klar til at opdage din nye yndlingsgin? Snup en flaske Plymouth Gin i dag. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
5000299608005
Ny
Land


Storbritannien


Producent
Coates&Co
Smag
Mild, cremet, fyldig, sød
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Alkoholindhold
41.2% vol