Beefeater 24 London Dry Gin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Beefeater 24 London Dry Gin- 0.7L

1.65 kg
Er du klar til at blive forført af en fantastisk gin? Beefeater 24 London Dry Gin er den perfekte blanding af tradition og innovation. Denne 0,7L flaske er fyldt med en unik kombination af botanicals, der giver en sublim smagsoplevelse. Med noter af citrus, enebær og sort te vil denne gin helt sikkert appellere til dine smagsløg. Uanset om du foretrækker en klassisk gin og tonic eller vil prøve noget nyt, er Beefeater 24 London Dry Gin et must-have for enhver gin-elsker. Så tag et glas, læn dig tilbage og nyd denne fantastiske gin-oplevelse! 🍸🌟

36,75 € Inkl. moms

30,12 € Ekskl. moms

39,51 €-7%

Beskrivelse
Træd ind i en verden af førsteklasses spiritus med Beefeater 24 London Dry Gin. Denne luksuriøse gin, der er fremstillet i hjertet af London, er en symfoni af smage, der danser på din gane.

Beefeater 24 er ikke din typiske gin. Det er en raffineret blanding af botaniske ingredienser, der har trukket i en hel dag og nat - deraf navnet Beefeater 24. Denne omhyggelige proces giver ginen en uovertruffen dybde og kompleksitet, som gør hver slurk til en sensorisk rejse.

Ginen har en fin balance mellem sprøde enebær, eksotisk grapefrugt og et strejf af te, hvilket resulterer i en levende, men alligevel beroligende smagsprofil. Hver slurk afslører subtile undertoner af kvan, mandel og orrisrod, der forstærker dens rigdom og giver den en lækker, blød finish.

I modsætning til mange andre gins er Beefeater 24 ikke kun baseret på enebær. Den unikke opskrift omfatter tolv håndplukkede botaniske ingredienser fra hele verden, hvilket giver den et markant internationalt præg. Du vil kunne smage noter fra japansk Sencha te og kinesisk grøn te, hvilket giver denne London-klassiker et østligt twist.

Uanset om du er en gin-aficionado eller en førstegangssmager, vil Beefeater 24 helt sikkert imponere. Det elegante flaskedesign med en detaljeret London-skyline gør den til en perfekt tilføjelse til din hjemmebar eller en betænksom gave til en gin-elsker.

Nyd Beefeater 24 ren, med is eller som stjernen i din yndlingscocktail. Dens nuancerede smag skinner i en klassisk gin og tonic eller løfter en martini til nye højder.

Oplev den tidløse elegance og det mesterlige håndværk i Beefeater 24 London Dry Gin. Det er mere end bare en spiritus; det er en invitation til at nyde de finere ting i livet. Begiv dig ud på denne smagfulde rejse, og opdag magien ved en virkelig enestående gin.
Produktinformation
5000299605004
Ny
Land


Storbritannien


Producent
James Burrough Ltd
Smag
Mild, fyldig, grøn te
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Tør
Stil
Saftig og frugtagtig
Alkoholindhold
45% vol