Malfy Gin Originale
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Malfy Gin Originale- 0.7L

1.65 kg
Malfy Gin Originale er en ægte smagsoplevelse, der vil fortrylle dine smagsløg. Denne 0,7L flaske er fyldt med autentisk italiensk gin, der er destilleret med omhu og kærlighed. Når du åbner flasken, vil du straks blive mødt af en forfriskende duft af citrusfrugter, der får dig til at drømme dig væk til solrige Middelhavsstrande. Denne lækre gin er perfekt til enhver lejlighed - om du vil nyde den i en klassisk gin og tonic eller som en del af en kreativ cocktail. Lad Malfy Gin Originale tage dig med på en smagsrejse til Italien. 🍸🇮🇹

28,58 € Inkl. moms

23,42 € Ekskl. moms

30,73 €-7%

Beskrivelse
Sig goddag til Malfy Gin Originale, din nye yndlingsspiritus! Denne italienske gin er ikke bare en drik, det er en oplevelse. Den er fremstillet af de fineste italienske enebær og citroner fra Amalfikysten og er som en ferie i en flaske.

Det første, du lægger mærke til, er den smukke, krystalklare farve. Men lad ikke enkeltheden narre dig, der er masser af kompleksitet i hver slurk. Denne gin er destilleret af Vergnano-familien i den lille landsby Moncalieri, og deres passion for kvalitet er tydelig fra første slurk.

Malfy Gin Originale har en sprød, citrusagtig aroma, der får dig til at drømme om solrige italienske eftermiddage. På tungen er den blød og let med en dejlig enebærsmag, der afrundes med noter af koriander og cassiabark. Eftersmagen er lang og forfriskende og efterlader en herlig citrussmag på tungen.

Denne spiritus er perfekt til gin og tonics, men den kan også bruges i mange forskellige cocktails. Uanset om du er gin-ekspert eller nybegynder, vil du sætte pris på det håndværk, der ligger bag hver eneste flaske Malfy Gin Originale.

Så hvorfor ikke bringe en lille smule af Italien ind i dit hjem? Med Malfy Gin Originale kan hver dag føles som en middelhavsferie. Nyd smagen, nyd rejsen, og husk - la dolce vita er kun en slurk væk.
Produktinformation
853222006189
Ny
Land


Italien


Producent
Torino Destillat
Smag
Enebær, koriander
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Gin med smag
Stil
Light og frisk
Alkoholindhold
41% vol