Hernö Gin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

Hernö London Dry Gin 40.5% - 0.5L

1.00 kg

Er du på udkig efter den perfekte gin til din samling? Så er Hernö London Dry Gin svaret! Med en alkoholprocent på 40,5% og en flaskestørrelse på 0,5L er denne gin perfekt til enhver lejlighed. Den er skabt med omhu og kærlighed, og resultatet er en smagsoplevelse i særklasse. Nyd den i en forfriskende gin og tonic, eller lad den være stjernen i din yndlingscocktail. Uanset hvad, vil Hernö London Dry Gin imponere dine smagsløg og bringe glæde til hver eneste slurk. Så giv dig selv den ultimative ginoplevelse med Hernö London Dry Gin! 🍸🌟

25,46 € Inkl. moms

20,87 € Ekskl. moms

29,95 €-15%

Beskrivelse

Fordyb dig i den forfriskende smag af Hernö London Dry Gin. Lavet i hjertet af Sverige, er dette en gin, der kombinerer tradition med innovation. Oplev blødheden fra en klassisk London Dry Gin, perfekt afbalanceret til at give dig en dejlig, sprød smag.

Hernö har en tydelig karakter, der er skabt af otte omhyggeligt udvalgte botaniske ingredienser, herunder enebær, koriander og citronskal. Hver slurk afslører en symfoni af smage, der danser på din gane - fra en enebær-ledet, blomsteragtig start til en krydret mellemtone, der afsluttes med en blød citrusfriskhed.

Hernö London Dry Gin handler ikke kun om smagen, men også om oplevelsen. Hældt i en smuk, minimalistisk flaske er den designet til at appellere til dine sanser, selv før du tager din første slurk. Det er den perfekte tilføjelse til din samling, uanset om du er gin-kender eller lige er begyndt at udforske spiritussens verden.

Bland den med din yndlingstonic til en klassisk G&T, eller bland den i en cocktail for at tilføje kompleksitet og charme. Dens alsidighed gør den til et must-have for enhver hjemmebar.

Så uanset om du planlægger en afslappet aften med vennerne eller en stille aften hjemme, giver Hernö London Dry Gin din drikkeoplevelse et strejf af svensk ekspertise. Bestil din flaske i dag, og nyd den uovertrufne smag af Hernö, ginen, der skaber bølger i spiritusverdenen.

Husk altid at nyde Hernö med ansvar, og nyd hver eneste slurk af denne førsteklasses gin. Skål for de gode tider med Hernö London Dry Gin. Oplev den svenske ånd i hver eneste dråbe!

Produktinformation
7350064520024
Ny
Land


Sverige


Producent
Hernö Gin Disttillery
Smag
Koriander, vanilje
Størrelse
0.5-liters flaske
Farve
Farveløs
Type
Tør
Alkoholindhold
40.5% vol