Whitley Neill Dry Gin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Whitley Neill Dry Gin- 0.7L

1.65 kg
Whitley Neill Dry Gin - 0.7L er en fantastisk gin, der er skabt med kærlighed til detaljerne. Denne gin er destilleret med omhu og bruger kun de fineste ingredienser for at levere en smagsoplevelse i verdensklasse. Den har en forfriskende og sofistikeret smag, der vil få dine smagsløg til at danse af glæde. Perfekt til at nyde alene eller som en del af dine yndlingscocktails. Whitley Neill Dry Gin er en ægte perle inden for ginverdenen, som du ikke må gå glip af. 🍸✨

29,94 € Inkl. moms

24,54 € Ekskl. moms

32,19 €-7%

Beskrivelse
Lad dig friste af den eksotiske smag af Whitley Neill Dry Gin. Dette er ikke bare en hvilken som helst gin - det er en håndlavet spiritus, der afspejler skabernes eventyrlystne ånd. Den er fremstillet i England og indfanger essensen af fjerne steder og giver en unik ginoplevelse, der er lige så særpræget, som den er lækker.

For hver slurk vil du blive transporteret til vilde landskaber med dens subtile noter af afrikanske planter. Ginnen indeholder baobabfrugt og kapstikkelsbær, ingredienser, der hører hjemme i Afrika og sjældent ses i gin. Disse eksotiske smage er perfekt afbalanceret med traditionelle botaniske ingredienser for at skabe en vidunderligt forfriskende og sprød gin.

Whitley Neill Dry Gin er smukt blød, hvilket gør den til en ideel base for cocktails, men den kan også nydes ren eller med tonic. Det er en gin, der opfordrer til udforskning og kreativitet, uanset om du er mixolog eller en gin-entusiast, der leder efter en ny favorit.

Denne gin handler dog ikke kun om god smag. Den præsenteres også i en flaske, der er lige så karakteristisk som ginen selv. Med sin mørke, antikinspirerede flaske er Whitley Neill Dry Gin en stilfuld tilføjelse til enhver bar.

Så hvorfor ikke ryste op i din gin-rutine med Whitley Neill Dry Gin? Det er en gin, der er skabt til de eventyrlystne, de unikke og de kræsne. Det er ikke bare en drink - det er en rejse ind i det eksotiske, som venter på at blive opdaget. Hver slurk er et vidnesbyrd om brandets dedikation til kvalitet, innovation og modet til at gøre tingene anderledes. Prøv Whitley Neill Dry Gin i dag, og lad dine smagsløg tage på eventyr.
Produktinformation
5011166052845
Ny
Land


Storbritannien


Producent
Halewood International Ltd
Smag
Stikkelsbær, frugtagtig
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Håndlavet
Stil
Saftig og frugtagtig
Alkoholindhold
43% vol