Star Of Bombay Dry Gin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Star Of Bombay Dry Gin- 0.7L

1.65 kg
Denne Star Of Bombay Dry Gin er det perfekte valg til en aften med vennerne! Med sin unikke blanding af 12 eksotiske botanicals er denne gin fyldt med smag og karakter. Den har en dejlig balance mellem krydrede og citrusnoter, der vil vække dine smagsløg. Tag et sip af denne lækre gin og lad dig forføre af dens fortryllende aromaer. Med en flaske på 0,7L kan du nyde denne eksklusive gin i lang tid. Så skål, og lad festen begynde! 🍸✨

53,83 € Inkl. moms

44,13 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Star Of Bombay Dry Gin! Lavet med en eksotisk blanding af botaniske ingredienser er det en unik spiritus, der med garanti vil løfte din cocktailoplevelse. Denne førsteklasses gin, der er håndlavet i små partier, er en lækkerbisken for alle ginelskere.

The Star Of Bombay Dry Gin er en sublim blanding af botaniske ingredienser fra hele verden. Den indeholder en fængslende blanding af enebær, angelica, koriander og andre eksotiske ingredienser, som giver en kompleks, men afbalanceret smag. Ginen er destilleret ved hjælp af en ældgammel proces, der gør dampinfusionen langsommere og udtrækker mere intense smagsstoffer fra de botaniske ingredienser. Hvad er resultatet? En gin, der er utrolig blød, med en rig dybde af smag, der udfolder sig i ganen.

Men det er ikke kun smagen, der tiltrækker dig, Star Of Bombay Dry Gin er også en fryd for øjet. Den er anbragt i en smukt designet, azurblå glasflaske, der afspejler spiritussens førsteklasses kvalitet. Stjernen, der er præget på flasken, er et nik til Star of Bombay-safiren, hvilket yderligere forstærker dens luksuriøse appel.

Uanset om du laver en klassisk gin og tonic eller kaster dig ud i mere eventyrlystne cocktails, er Star of Bombay Dry Gin et perfekt valg. Det er en alsidig spiritus, der tilføjer et strejf af raffinement til enhver drink. Så hvis du er gin-connaisseur eller nybegynder inden for premium spiritus, er Star Of Bombay Dry Gin et must.

Nyd Star Of Bombay Dry Gin, et levende udtryk for håndværk, smag og luksus. En slurk, og du vil opdage, hvorfor den er stjernen i showet!
Produktinformation
5010677360074
Ny
Land


Storbritannien


Producent
Bombay Spirits
Smag
Citrus, blomsteragtig, mild
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Tør
Stil
Saftig og frugtagtig
Alkoholindhold
47.5% vol