Nordic Spirits Lab Gin Mediterranean
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Nordic Spirits Lab Gin Mediterranean- 0.5L

1.65 kg
Opdag en ny verden af smag med Nordic Spirits Lab Gin Mediterranean! Denne lækre gin er skabt med omhu og ekspertise af vores dygtige destillatører. Den friske og forfriskende smag af Middelhavet tager dig med på en sensorisk rejse. Nyd noter af citrusfrugter, enebær og urter, der danser på din tunge. Vores 0,5L flaske er perfekt til at dele med venner eller forkæle dig selv med en god cocktail. Gør dig klar til at opleve et strejf af Middelhavet i dit glas! 🌊🍸

16,20 € Inkl. moms

13,28 € Ekskl. moms

17,42 €-7%

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Nordic Spirits Lab Gin Mediterranean, en premium gin, der omdefinerer din drikkeoplevelse. Denne gin er ikke en almindelig spiritus - det er en invitation til en rejse, en smagsrejse over Middelhavet.

Denne gin er fremstillet af en magisk blanding af de fineste botaniske ingredienser, som transporterer dig direkte til en solbeskinnet kystlinje. Dens unikke smagsprofil er inspireret af Middelhavets aromatiske urter og frugter og får dig til at føle, at du nipper til en solnedgang.

Hver slurk af Nordic Spirits Lab Gin Mediterranean er en dejlig udforskning af citrusagtige noter, afbalanceret med et strejf af rosmarin og timian. Denne gin er blød og robust, perfekt til at nyde langsomt eller blande i dine yndlingscocktails.

På trods af dens komplekse smag er den overraskende alsidig. Uanset om du er gin-aficionado eller cocktail-entusiast, vil denne spiritus helt sikkert imponere. Den passer smukt sammen med tonic til en forfriskende gin og tonic eller danner basis for en stærk og sofistikeret martini.

Nordic Spirits Lab Gin Mediterranean er mere end bare en gin. Det er en fejring af livsstilen i Middelhavsområdet, en hyldest til regionens smage og et bevis på Nordic Spirits Labs håndværk. Det er den perfekte spiritus til dem, der sætter pris på kvalitet og raffinement.

Så hvorfor vente? Træd ind i Middelhavet med Nordic Spirits Lab Gin, og lad dine smagsløg tage på et smagseventyr. Dette er ikke bare gin, det er en livsstil i en flaske.
Produktinformation
6412703013876
Ny
Land


Sverige


Producent
Anora Group
Smag
Kadakamari, vürts, tsitrus
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Håndlavet
Stil
Saftig og frugtagtig
Alkoholindhold
41% vol