Hendrick’s Gin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Hendrick’s Gin- 1.0L

1.95 kg
Skal du have en forfriskende og unik ginoplevelse? Så er Hendrick's Gin det perfekte valg til dig! Denne 1.0L flaske er fyldt med håndplukkede, eksotiske ingredienser, der giver en smag, der er helt sin egen. Hendrick's Gin er fremstillet i små batches for at sikre den bedste kvalitet og smag. Tag et sip og lad dig forføre af dens florale aromaer og subtile krydderier. 🍸Slå dig ned, slap af og nyd denne fantastiske gin! 🌺🍃

50,24 € Inkl. moms

41,18 € Ekskl. moms

54,02 €-7%

Beskrivelse
Oplev Hendrick's Gins vidunderligt nysgerrige verden. Hendrick's Gin er fremstillet med uovertruffen perfektion og er en harmonisk sammensmeltning af 11 botaniske ingredienser og en skøn infusion af agurk og rosenblade. Denne gin har en unik og uventet smag, der er forfriskende anderledes end traditionel gin.

Hver slurk af Hendrick's Gin tager dig med på en smagsrejse, der starter med en let blomsteraroma, efterfulgt af et udbrud af frisk agurk og slutter med et blødt strejf af rose. Denne gin er perfekt til at skabe udsøgte cocktails eller bare nydes over is og er et must-have til enhver hjemmebar.

Denne skotskfødte gin destilleres i små partier, hvilket sikrer, at hver flaske behandles med samme omhu og opmærksomhed, hvilket resulterer i en spiritus af overlegen kvalitet. Hendrick's Gin er pakket i en flaske i apoteker-stil, der er lige så karakteristisk som ginen selv, og den giver et finurligt twist til gin-drikkeoplevelsen.

Uanset om du er gin-connaisseur eller bare er ved at dyppe tæerne i ginens verden, er Hendrick's et fremragende valg. Dens unikke smagsprofil og førsteklasses kvalitet gør den til en ener i spiritusverdenen. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en flaske eller give en gave til en ven, der sætter pris på de finere ting i livet?

Oplev Hendrick's Gins vidunderligt særegne verden, hvor det almindelige bliver gjort ekstraordinært. Det er tid til at lade dine smagsløg udforske det uventede. Skål for det ekstraordinære. Vælg Hendrick's Gin.
Produktinformation
5010327703053
Ny
Land


Skotland


Producent
William Grants
Smag
Enebær, rose, agurk
Størrelse
1 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Tør
Stil
Light og frisk
Alkoholindhold
41.4% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også