De Kuyper Melon
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

De Kuyper Melon- 0.5L

1.65 kg
Smag på sommeren med De Kuyper Melon! Denne lækre 0,5L likør er perfekt til at tilføje en sød og forfriskende smag til dine cocktails. Med sin autentiske melonsmag giver den en eksotisk twist til dine drinks. Bare tilsæt et skud til din favoritmixer eller brug den som en lækker topping på din yndlingsdessert. Denne melonlikør er det perfekte valg til at bringe sommerens solskin ind i dit glas! 🍉🍹

16,09 € Inkl. moms

13,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Mød din nye yndlingslikør - De Kuyper Melon! Denne sensationelle flaske med glæde forstærker enhver cocktail med sin lyse, forfriskende smag. Lavet af solmodne, saftige meloner indfanger denne likør sommerens søde og forfriskende essens.

De Kuyper Melon er ikke en helt almindelig likør. Det er en sensorisk oplevelse! Hver slurk tager dig med på en rejse, der begynder med den dristige farve, der er lige så levende som en solnedgang om sommeren. Duften, der minder om friskskåret melon, er nok til at få mundvandet til at løbe. Og så smagen... Åh, smagen! Det er som at bide i en perfekt moden melon, sød og alligevel afbalanceret med et strejf af syrlighed.

Denne likør er essensen af alsidighed. Vil du tilføje et tropisk twist til dine margaritas? De Kuyper Melon gør tricket. Tænker du på en særlig ingrediens til din punch? Så er den her. Eller måske vil du bare nyde den med is og nyde hver eneste søde, friske slurk. Mulighederne er uendelige og spændende.

Men De Kuyper Melons tiltrækningskraft ligger ikke kun i dens smag og alsidighed. Det handler også om brandets arv. De Kuyper, en berømt hollandsk destillatør, har perfektioneret kunsten at lave likør siden det 17. århundrede. Med hver flaske nyder du århundreders dygtighed, tradition og dedikation til kvalitet.

Så hvorfor vente? Fordyb dig i De Kuyper Melons søde, forfriskende verden. En enkelt slurk, og du vil indse - dette er ikke bare en drink; det er en oplevelse. Dit cocktailspil er ved at komme op på et højere niveau!
Produktinformation
8710625523236
Ny
Land


Holland


Producent
De Kuyper Royal Distillers
Smag
Melon
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Rød
Type
Frugt
Alkoholindhold
24% vol