Sambuca Borghetti
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sambuca Borghetti- 0.7L

1.65 kg
Hvis du er vild med en sød og anisfyldt smagsoplevelse, så er Sambuca Borghetti lige noget for dig! Denne skønne italienske likør er perfekt til at afslutte en god middag eller til at nyde som en lækker digestif. Med sin karakteristiske smag af anis og et strejf af sødme kan du virkelig forkæle dine smagsløg. Sambuca Borghetti er præsenteret i en flot flaske på 0,7 liter, der vil pynte på enhver bar. Så hvorfor vente? Gør dig klar til at nyde en autentisk italiensk smagsoplevelse med Sambuca Borghetti! 🍹🇮🇹

25,62 € Inkl. moms

21,00 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den eksotiske smag af Sambuca Borghetti. Denne italienske likør vil transportere dig direkte til hjertet af Rom med sin søde, bløde og aromatiske smag. Sambuca Borghetti nydes traditionelt ren eller med kaffebønner, men er en alsidig spiritus, der også gør underværker i cocktails. Dens karakteristiske anissmag suppleres af subtile citrusundertoner, hvilket gør den til et hit hos både nye og erfarne likørentusiaster.

Denne Sambuca er fremstillet af Borghetti, et brand, der er kendt for sin spiritus af høj kvalitet, og som bruger en hemmelig familieopskrift, der er gået i arv gennem generationer. Resultatet er en rig, fyldig likør, der efterlader en behagelig og varig eftersmag. Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed, mødes med vennerne eller bare slappe af efter en travl dag, vil Sambuca Borghetti gøre øjeblikket ekstra specielt.

Pakket i en attraktiv, elegant flaske er den også en perfekt gave til den kræsne dranker. Så hvorfor ikke forkæle dig selv eller en, du holder af, med en smag af Italien med Sambuca Borghetti? Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse.

Husk, at dette ikke er en hvilken som helst Sambuca. Det er Sambuca Borghetti - en ægte smag af italiensk tradition og kvalitet. Så er du klar til at lade denne dejlige spiritus danse på din gane?
Produktinformation
8004400070375
Ny
Land


Italien


Producent
Fratelli Branca Destillerie
Smag
Mild smag
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Andet
Alkoholindhold
38% vol