Santa Marta Limoncello D’italia
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Santa Marta Limoncello D’italia- 0.5L

1.65 kg
Prøv vores lækre Santa Marta Limoncello D’italia! Denne fantastiske italienske likør er lavet af friske citroner og er perfekt til at nyde på en varm sommerdag. Med sin forfriskende smag og naturlige sødme vil den helt sikkert bringe et smil frem på dine læber. Tag et sip af denne skønne 0.5L flaske, og lad den intense citrussmag fortrylle dine sanser. Forkæl dig selv med en ægte bid af Italien - du vil ikke fortryde det! 🍋🇮🇹

16,09 € Inkl. moms

13,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Santa Marta Limoncello D'italia, din kommende italienske favoritlikør! Denne dejlige drik tager dig med på en spændende smagsrejse og tilbyder den perfekte balance mellem sødt og syrligt. Den er lavet af skallen fra friske citroner og indfanger essensen af Italiens smukke Amalfikyst og bringer den direkte til dine smagsløg.

En slurk af Santa Marta Limoncello D'italia, og du vil blive transporteret til de solbeskinnede terrasser i Italien. Denne prisvindende limoncello er kun fremstillet af de fineste, omhyggeligt udvalgte citroner, og resultatet er en rig, levende smag, der er umiskendelig italiensk. Det er en forfriskende smag, der er perfekt til enhver lejlighed.

Men Santa Marta Limoncello D'italia-oplevelsen handler ikke kun om smag. Den slanke, stilfulde flaske tilføjer et strejf af elegance til ethvert miljø, hvilket gør den til den perfekte gave til spirituskenderen i dit liv.

Populariteten af denne limoncello ligger i dens alsidighed. Nyd den afkølet som en ganerenser, eller server den som en digestif efter middagen. Du kan også bruge den til at tilføje et pikant twist til dine yndlingscocktails.

Santa Marta Limoncello D'italia er indbegrebet af la dolce vita i hver eneste slurk. Det er ikke bare en drink; det er en fejring af italiensk kultur og livsstil.

Så hvorfor vente? Omfavn den italienske tradition, og tilføj en flaske Santa Marta Limoncello D'italia til din samling i dag. Det er den perfekte måde at nyde en smag af Italien på, uanset hvor du er.
Produktinformation
8003405008468
Ny
Land


Italien


Producent
Destillerie Francoli
Smag
Sød, citrusagtig, vedvarende eftersmag
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Grøn
Type
Frugt
Alkoholindhold
25% vol