De Kuyper Blue Curacao
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

De Kuyper Blue Curacao- 0.5L

1.65 kg
Smag på den dejlige blå himmel med De Kuyper Blue Curacao- 0.5L! Denne fantastiske likør er den perfekte tilføjelse til enhver fest eller cocktailaften. Med sin forfriskende citrus smag og den smukke blå farve, vil den helt sikkert imponere dine gæster. Uanset om du ønsker at lave en lækker blå Margarita eller tilføje et strejf af farve til din favoritdrink, er De Kuyper Blue Curacao et must-have. Gå ikke glip af denne himmelske smagsoplevelse! 🍹✨

15,37 € Inkl. moms

12,60 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Slip en bølge af tropisk glæde løs med De Kuyper Blue Curacao! Denne livlige, blå likør er en stjerne i mixologiens verden, kendt for sin søde og citrusagtige smag og selvfølgelig sin iøjnefaldende farve. Den stammer fra laraha-frugten, en unik citrusvariant, der kun findes på øen Curacao.

De Kuyper, det verdenskendte hollandske destilleri, har kunstfærdigt fremstillet denne Blue Curacao med den største opmærksomhed på kvalitet og smag. Resultatet er en harmonisk blanding af bittert og sødt, indhyllet i en fængslende azurblå nuance. Det er som at have en lille smule af Caribien i sit glas!

Bare et stænk af De Kuyper Blue Curacao kan forvandle dine cocktails til tropiske mesterværker. Det er den hemmelige ingrediens i klassiske drinks som Blue Margarita, Blue Lagoon eller endda en simpel Blue Curacao Lemonade. Men lad ikke klassikerne begrænse dig! Denne alsidige likør kan være en fantastisk tilføjelse til dine egne cocktailopfindelser, hvor den giver et pift af farve og en citrusagtig sødme.

Men De Kuyper Blue Curacao handler ikke kun om cocktails. Den er lige så god, når den nydes alene over is. Dens frodige, frugtagtige smag og bløde finish gør den til et dejligt valg til en afslappet aften.

Så hvorfor vente? Dyk ned i De Kuyper Blue Curacaos pulserende verden. Det er mere end bare en likør. Det er en rejse til troperne, en fejring af smagen og et bevis på De Kuypers urokkelige engagement i kvalitet. Dine cocktails fortjener det bedste, og med De Kuyper Blue Curacao er det præcis, hvad du får!
Produktinformation
8710625640506
Ny
Land


Holland


Producent
De Kuyper Royal Distillers
Smag
Pomerans
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Blå
Type
Andet
Alkoholindhold
20% vol