Amaretto Di Saronno
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amaretto Di Saronno- 0.5L

1.65 kg
Opskriften på den lækre Amaretto Di Saronno er endelig tilgængelig i en praktisk 0,5 liters flaske! Denne italienske likør er perfekt til at tilføje en sød og nøddeagtig smag til dine yndlingscocktails og desserter. Med sin bløde tekstur og delikate aroma er Amaretto Di Saronno en ægte klassiker, der vil imponere dine smagsløg. Forkæl dig selv eller giv den som en gave til en, du holder af. 🥃✨

20,35 € Inkl. moms

16,68 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer den fængslende smag af Amaretto Di Saronno - en virkelig ikonisk italiensk likør. Den er berømt for sin rige mandelsmag og lover en unik sanseoplevelse direkte fra hjertet af Saronno. Denne enestående likør er fremstillet efter en hemmelig, gammel opskrift og blander ren destilleret alkohol med aromatisk mandelessens, hvilket giver en smag, der er sød, fløjlsagtig og umiskendelig italiensk.

Uanset om du skal have gæster eller bare slappe af efter en lang dag, er et glas Amaretto Di Saronno den perfekte ledsager. Drik den ren, med is, eller brug den som en udsøgt base til cocktails. Dens elegante aroma og bløde finish gør den også til en ideel ingrediens i bagværk og desserter.

Amaretto Di Saronno er tappet i en karakteristisk, firkantet glaskaraffel og smager ikke bare godt - den ser også godt ud. Det dristige, traditionelle design skiller sig ud på enhver spiritushylde, hvilket gør den til en fantastisk gave til likørelskere.

Forkæl dig selv med Amaretto Di Saronno. Det er ikke bare en drink, det er en tidløs smag af Italien. Oplev denne dejlige symfoni af smage, og løft din drikkeoplevelse til nye, sofistikerede højder.

Husk, at hver slurk af Amaretto Di Saronno er en rejse, en historie om tradition og kvalitet, der strækker sig over århundreder. Så hvorfor vente? Tag dine smagsløg med på en rejse til Italien med den uovertrufne smag af Amaretto Di Saronno. Skål for det gode liv!
Produktinformation
8001110016372
Ny
Land


Italien


Producent
Illva Saronno
Smag
Mandel, abrikos
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
10 C - 12 C
Farve
Mahogni
Type
Møtrik
Alkoholindhold
28% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også