Hkb Hong Kong Baijiu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hkb Hong Kong Baijiu- 0.7L

1.65 kg

Hkb Hong Kong Baijiu er en fantastisk spiritusoplevelse! Med sin glatte og delikate smag er denne 0,7L flaske fyldt med den autentiske smag af Hong Kongs traditionelle baijiu. Tag en tur til det fjerne østen uden at forlade dit hjem og nyd denne unikke drik, der er destilleret med omhu og ekspertise. Hkb Hong Kong Baijiu er den perfekte ledsager til enhver festlig lejlighed eller bare til en afslappende aften derhjemme. Gør dig klar til at blive fortryllet af denne skønne spiritus! 🍸🌸

44,99 € Inkl. moms

36,88 € Ekskl. moms

Beskrivelse

Vi præsenterer den førsteklasses Hkb Hong Kong Baijiu, en spirituselskers fryd! Denne eksotiske spiritus er et absolut must for dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Fremstillet med en blanding af traditionelle kinesiske destillationsteknikker og moderne vestlige blandingsmetoder, tilbyder denne Baijiu en unik og sofistikeret smagsprofil.

Hkb Hong Kong Baijiu er en fascinerende fusion af øst og vest, der fanger essensen af begge kulturer i hver slurk. Denne unikke spiritus er skabt gennem en innovativ destillationsproces, der resulterer i en glat og velsmagende drik, der er alsidig nok til at blive nydt som den er, med is eller i en række forskellige cocktails.

Hkb Hong Kong Baijius delikate balance af frugtagtige og blomsteragtige noter, parret med et strejf af krydderi, vil tage din gane med på en uforglemmelig rejse. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse, en hyldest til verdens mest druknede spiritus - Baijiu.

Denne Baijiu er ikke kun et ideelt valg til personlig nydelse, men også en perfekt gave. Det slanke flaskedesign og den karakteristiske smag gør den til en opsigtsvækkende tilføjelse til ethvert barskab.

Så hvorfor vente? Begiv dig ud på en rejse med udsøgt smag med Hkb Hong Kong Baijiu. Det er mere end bare en drik; det er en rejse ind i en verden af raffinerede smage og uovertruffen kvalitet. Oplev denne spiritus af høj kvalitet i dag, og opdag den ekstraordinære smag, der har betaget verden.

Husk, at Hkb Hong Kong Baijiu ikke bare er en drik; det er en rig, kulturel oplevelse, der venter på at blive udfoldet. Så vær med i Baijiu-revolutionen, og revolutioner din drikkeoplevelse i dag!

Produktinformation
8003405007836
Ny
Land


Kina


Producent
HKB
Smag
Frugtagtig, aromatisk
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Frugt
Region
Guizho
Alkoholindhold
43% vol