Remedia Liqueur Metsmaasika
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Remedia Liqueur Metsmaasika- 0.5L

0.60 kg
Remedia Liqueur Metsmaasika er den perfekte følgesvend til dine festlige stunder! Denne lækre likør er fyldt med den forfriskende smag af modne skovjordbær. Med sin intense og frugtige smag vil den helt sikkert tilfredsstille dine smagsløg. Denne 0,5L flaske er ideel til at dele med venner og familie, så du kan nyde den sammen. Så skål og lad os fejre de gode tider med Remedia Liqueur Metsmaasika! 🍓🎉

5,85 € Inkl. moms

4,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den dejlige smag af Remedia-likøren Metsmaasika. Denne førsteklasses likør er håndlavet med den største omhu og er en perfekt blanding af smag og tradition. Det handler om at forkæle sig selv med den frodige, modne smag af skovjordbær, mesterligt indfanget i hver flaske.

Remedia Liqueur Metsmaasika er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Fra det øjeblik du åbner flasken, fylder den fortryllende aroma af friske jordbær luften og lokker dine sanser frem. Når du tager din første slurk, transporterer den silkebløde tekstur og den rige, frugtagtige smag dig til de frodige jordbærmarker.

Denne udsøgte likør handler ikke kun om smag, men også om alsidighed. Den er perfekt, når den drikkes rent og giver et frugtagtigt twist til din toast. Men den er lige så imponerende, når den blandes i cocktails og tilføjer en lækker sød dybde til dine yndlingsopskrifter. Du kan også dryppe den over is eller desserter for at få en dejlig kulinarisk overraskelse.

Hvis du elsker fine likører eller bare nyder at udforske unikke smage, er Remedia Liqueur Metsmaasika et must at prøve. Den er et vidnesbyrd om den mesterlige blanding af traditionelle metoder og innovative smage. Det er ikke bare en flaske likør; det er en flaske med glæde, som venter på at blive delt og nydt. Oplev den dejlige frugtsmag fra Remedia Liqueur Metsmaasika, og løft din gane til nye niveauer af nydelse. Bestil din flaske i dag, og gør dig klar til at forkæle dig selv med en virkelig dejlig smagsoplevelse.
Produktinformation
4740034014029
Ny
Land


Estisk


Producent
Remedia AS
Smag
Jordbær
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
10 C - 12 C
Farve
Rød
Type
Bær
Alkoholindhold
18% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også