Plantation Barbados Grande Reserve
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Plantation Barbados Grande Reserve- 1.0L

1.95 kg
Plantation Barbados Grande Reserve er en lækker rom, der er perfekt til at nyde alene eller dele med venner. Den er destilleret og lagret på Barbados, og har en fyldig smag med noter af tropiske frugter, karamel og krydderier. Denne 1.0L flaske er perfekt til at have med til festen eller som en gave til en rom-elsker. Prøv Plantation Barbados Grande Reserve i dag og lad dig blive forført af dens fantastiske smag! 🌴🍹

36,75 € Inkl. moms

30,12 € Ekskl. moms

39,51 €-7%

Beskrivelse
Oplev den rige, fløjlsbløde smag af Plantation Barbados Grande Reserve. Denne udsøgte, håndlavede rom, der kommer fra Barbados' solbeskinnede kyster, inviterer dig på en tropisk rejse med smag og raffinement. Hver flaske er et vidnesbyrd om kunsten at fremstille rom, hvor man blander lagret spiritus fra de fineste destillerier på Barbados og lader dem modne på franske egetræsfade for at opnå en robust, nuanceret smagsprofil.

Fortab dig i Grande Reserves fortryllende duft af modne bananer, ristet kokosnød og varme krydderier, afbalanceret af et strejf af tropiske frugter og vanilje. Hver slurk afslører en harmonisk sammensmeltning af smage med noter af karamel og eg, der blander sig med tropisk frugt. Det er en dans af smag i din gane, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Uanset om du er rom-aficionado eller ny i spiritussens verden, byder Plantation Barbados Grande Reserve på en fristende smagsoplevelse. Nyd den ren, med is eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail. Hvert glas er en fest, hver slurk et øjeblik at nyde.

Dyk ned i Barbados' rige kulturarv, som er legemliggjort i denne enestående rom. The Plantation Barbados Grande Reserve er mere end bare en flaske rom. Det er en invitation til at forkæle sig selv med livets søde, bløde og krydrede fornøjelser. Bestil din i dag, og lad smagsrejsen begynde!
Produktinformation
3460410528476
Ny
Land


Barbados


Producent
C. Ferrand
Smag
Blød, fyldig
Størrelse
1 l flaske
Serveres ved
12 C - 14 C
Farve
Brun
Type
Gran reserva
Stil
Blød og sød
Aroma
Kokosnød, vanilje
Alkoholindhold
40% vol