Pyrat Xo Reserve Rum
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Pyrat Xo Reserve Rum- 0.7L

1.65 kg
Pyrat Xo Reserve Rum er en skat af en rom, der vil forkæle dine smagssanser! Med en flaske på 0,7 liter får du masser af lækker rom til at nyde og dele med vennerne. Denne rom er rig på aromaer af karamel, vanilje og tropiske frugter, der vil tage dig på en eksotisk smagsrejse. Den perfekte balance mellem sødme og krydderi gør denne rom til en ægte favorit. Så tag et glas, læn dig tilbage og nyd denne fantastiske romoplevelse! 🍹🌴

54,39 € Inkl. moms

44,58 € Ekskl. moms

58,49 €-7%

Beskrivelse
Vi præsenterer den luksuriøse Pyrat XO Reserve Rum, din nøgle til at åbne op for en unik smag af Caribien! Denne rom i premium-kvalitet er et førsteklasses valg for dem, der sætter pris på en blød, fyldig og kompleks drikkeoplevelse.

Pyrat XO Reserve Rum er et mesterværk, omhyggeligt fremstillet af en blanding af udvalgte rom, lagret i op til 15 år på franske egetræsfade og amerikanske fade af sød eg. Hvad er resultatet? En saftig, fyldig spiritus, der eksploderer med smag af vanilje, tørret frugt og antydninger af karamel og citrus.

Men det er ikke kun smagen, der adskiller Pyrat XO Reserve Rum fra mængden. Denne perle præsenteres i en smukt designet, håndlavet karaffel, der udstråler vintage-charme. Flasken er prydet med en medaljon af bartendernes skytshelgen, hvilket yderligere forstærker dens unikke karakter.

Uanset om du er romkender eller en afslappet entusiast, vil Pyrat XO Reserve Rum helt sikkert blive en værdifuld tilføjelse til din spiritussamling. Nyd den ren, med is eller i dine foretrukne cocktailopskrifter for en uforglemmelig smagsoplevelse.

Oplev Caribiens tiltrækningskraft i hver slurk med Pyrat XO Reserve Rum. Det er ikke bare en drink; det er en fejring af de finere ting i livet. Snup din flaske nu, og lad dine smagsløg tage på et spændende tropisk eventyr!

Husk, at Pyrat XO Reserve Rum ikke bare er en drik; det er en oplevelse. En smag så udsøgt, at det er som en ferie i en flaske. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses rom, og gør din drikkeoplevelse endnu bedre med Pyrat XO Reserve Rum i dag!
Produktinformation
721733100088
Ny
Land


Cuba


Producent
The Patron Spirits Company
Smag
Blød, eg
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Gyldenbrun
Type
Reserva
Stil
Krydret og saftig
Aroma
Citrus, vanilje, kanel
Alkoholindhold
40% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også