Plantation Guatemala Gran Anejo Rum
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Plantation Guatemala Gran Anejo Rum- 0.7L

1.65 kg
Plantation Guatemala Gran Anejo Rum - 0.7L er en ægte fornøjelse for dine smagsløg! Denne skønne rom er destilleret i Guatemala og er en ægte perle. Med sin dybe og komplekse smag af tropiske frugter, karamel og vanilje, vil den tage dig med på en rejse til Caribiens solrige strande. Du vil elske dens bløde og silkeagtige konsistens, der efterlader en varm følelse i munden. Uanset om du nyder den rent eller i en lækker cocktail, vil Plantation Guatemala Gran Anejo Rum være den perfekte ledsager til dine festlige stunder. 🍹🌴

39,47 € Inkl. moms

32,35 € Ekskl. moms

42,44 €-7%

Beskrivelse
Gør dig klar til at opleve den søde, bløde smag af Plantation Guatemala Gran Anejo Rum. Denne udsøgte rom, der kommer fra hjertet af Guatemala, er en dejlig tilføjelse til din spiritussamling. Den er udvundet af de fineste sukkerrør, modnet til perfektion og derefter destilleret af eksperter for at frembringe en unik smagsprofil, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg.

Hver slurk af dette mesterværk er et eventyr med rige noter af karamel, vanilje og tropisk frugt, der danser på din gane. Det er en symfoni af smag, der er perfekt til at nippe til en hyggelig aften eller blande i din yndlingscocktail. Denne rom er ikke bare en drink; det er en oplevelse, som helt sikkert vil give dig lyst til mere.

Skønheden ved Plantation Guatemala Gran Anejo Rum stopper ikke ved smagen. Den elegante ravfarve og det stilfulde flaskedesign gør den til en enestående tilføjelse til enhver hjemmebar. Det er et vidnesbyrd om det håndværk og den omhu, der er lagt i hver eneste dråbe af denne smukke spiritus.

Så uanset om du er rom-aficionado, cocktail-entusiast eller bare en, der sætter pris på god spiritus, er Plantation Guatemala Gran Anejo Rum et must-try. Det er en smagsrejse og en fejring af kunsten at lave rom, som du ikke må gå glip af.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en flaske af denne guatemalanske perle, og forbered dig på at blive transporteret til en verden af rige, luksuriøse smagsoplevelser. Oplev magien ved Plantation Guatemala Gran Anejo Rum i dag!
Produktinformation
3460410528803
Ny
Land


Guatemala


Producent
C. Ferrand
Smag
Mild, fyldig
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
10 C - 12 C
Farve
Rav
Type
Mørk
Stil
Blød og sød
Aroma
Vanilje, kokosnød, lakrids
Alkoholindhold
42% vol