Plantation Oftd Overproof Dark Rum
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Plantation Oftd Overproof Dark Rum- 0.7L

1.65 kg
Plantation Oftd Overproof Dark Rum er den perfekte følgesvend til enhver festlig lejlighed! Med sin intense smag og høje alkoholprocent er denne mørke rom et must-have for enhver romelsker. Dens dybe og komplekse smagsprofil forkæler dine smagsløg med noter af tropiske frugter, krydderier og sød vanilje. Denne 0,7 liters flaske er perfekt til at dele med venner og familie eller bare nyde selv. Så tag et sip af denne fantastiske Plantation Oftd Overproof Dark Rum og forbered dig på en uforglemmelig smagsoplevelse! 🍹🌴

42,19 € Inkl. moms

34,58 € Ekskl. moms

45,37 €-7%

Beskrivelse
Oplev den rige, robuste smag af Plantation Oftd Overproof Dark Rum. Denne udsøgte spiritus er et must-have for både romelskere og eventyrlystne drikkere. Den er fremstillet i hjertet af Caribien, og hver flaske byder på en intens smag, der vil transportere dine sanser til de tropiske øer.

Som navnet antyder, er dette ikke en helt almindelig rom. Den er overproof - hvilket betyder, at den har et højere alkoholindhold. Men det skal du ikke lade dig skræmme af! Ja, den er stærkere, men den er også fyldt med en dybde i smagen, som er uovertruffen. Forvent en skøn blanding af brunt sukker, tørret frugt og varmende krydderier, der danser på tungen.

Det er en mørk rom, der skiller sig ud i cocktails, men som også er god, når den drikkes ren. Uanset om du blander en storm eller nyder den med is, giver denne rom en sublim oplevelse. Perfekt til de hyggelige aftener eller som stjernen til din næste fest.

Plantation Oftd Overproof Dark Rum er ikke bare en drink, det er en rejse. Hver slurk er et eventyr, der lader dig dykke ned i romfremstillingens rige historie. Så hvorfor ikke tage springet? Oplev den dristige, uforbeholdne smag af denne rom af høj kvalitet. Dine smagsløg vil takke dig.

Husk, at det ikke kun handler om kicket, men også om rejsen. Eventyret, der venter i hver flaske Plantation Oftd Overproof Dark Rum. Så skænk dig selv et glas, og svælg i den eksotiske smag af Caribien. Vær modig, vær dristig, vær overproof.
Produktinformation
3460410530493
Ny
Land


Guyana


Producent
Maison Ferrand
Smag
Vürts, pähkel, tamm
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Rav
Type
Mørk
Stil
Bitter og citrusagtig
Aroma
Røg, banan, citrus, nellike
Alkoholindhold
69% vol