Bacardi Reserva Ocho 8y
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Bacardi Reserva Ocho 8y- 0.7L

1.65 kg
Er du klar til at nyde en festlig aften? Bacardi Reserva Ocho 8y er den perfekte følgesvend! Denne skønne rom er destilleret i hele otte år for at opnå den perfekte balance mellem smag og karakter. Med sin rige aroma af karamel og vanilje, og en glat, blød smag, vil denne rom helt sikkert vække dine smagsløg. Denne 0,7 liters flaske er nok til at dele med venner og familie, så du kan nyde de gode tider sammen. 🥃🎉 Lad Bacardi Reserva Ocho 8y være stjernen i din næste fest!

40,71 € Inkl. moms

33,37 € Ekskl. moms

43,77 €-7%

Beskrivelse
Bacardi Reserva Ocho er meget mere end bare rom. Det er en smag af historie, en slurk af Caribien og en skål for Bacardi-familiens over 150 år lange tradition for ekspertise. Denne bemærkelsesværdige spiritus, der er modnet i otte ekstraordinære år under den tropiske sol, indfanger selve essensen af førsteklasses rom.

Hver flaske Bacardi Reserva Ocho er rig på smag, med noter af abrikos, muskatnød og vanilje, der danser på din gane og fører til en glat og fløjlsagtig finish. Denne gyldne ravfarvede nydelse er perfekt til dem, der sætter pris på en kompleks, men afbalanceret smag. Uanset om du er romkender eller nybegynder, kan du ikke undgå at forelske dig i dens udsøgte smagsprofil.

Bacardi Reserva Ocho er alsidig, hvilket gør den til det ideelle valg til dine yndlingscocktails eller bare som den er. Oplev den varme omfavnelse af denne fine rom over is, eller brug den til at tilføje et strejf af raffinement til dine Mojitos eller Old Fashioneds.

Bacardi Reserva Ocho er ikke bare en flaske rom; det er en invitation til at nyde livets særlige øjeblikke. Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af premium rom med Bacardi Reserva Ocho. Det er mere end rom; det er en Bacardi. Nyd den med ansvar.
Produktinformation
5010677104005
Ny
Land


Puerto Rico


Producent
Bacardi GMBH
Smag
Frugtagtig, krydret, stærk
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Mørk
Type
Reserva
Stil
Krydret og saftig
Aroma
Moden abrikos, kakao, vanilje, mandel, blåbær
Alkoholindhold
40% vol