Bacardi Carta Blanca
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Bacardi Carta Blanca- 0.5L

1.65 kg
Bacardi Carta Blanca er en fantastisk hvid rom, der vil give dig en uforglemmelig smagsoplevelse. Denne 0,5L flaske er perfekt til at nyde med venner og familie. Bacardi Carta Blanca er kendt for sin bløde og delikate smag, der passer perfekt til enhver lejlighed. Uanset om du nyder den ren eller i en lækker cocktail, vil du elske den friske og lette smag, der vil tage dine smagsløg på en rejse til de caribiske øer. Forkæl dig selv med Bacardi Carta Blanca og nyd en ægte romoplevelse! 🍹🏝️

15,66 € Inkl. moms

12,83 € Ekskl. moms

16,84 €-7%

Beskrivelse
Oplev den sprøde, bløde smag af Bacardi Carta Blanca. Denne førsteklasses hvide rom er den perfekte tilføjelse til dit cocktailskab og tilbyder en alsidig spiritus, der er ideel til at blande i en bred vifte af drinks. Carta Blanca er fremstillet af eksperterne hos Bacardi, den verdenskendte romproducent med over et århundredes ekspertise, og er et bevis på deres kærlighed til at skabe det perfekte blend.

Bacardi Carta Blanca er en let rom med en subtil sødme, der er perfekt til at nippe til eller blande. Den er fremstillet ved hjælp af en unik blanding af de fineste ingredienser, herunder sukkerrør, gær og rent vand, hvilket resulterer i et produkt, der både er af høj kvalitet og lækkert. Dens karakteristiske smagsprofil har noter af vanilje og mandel, afbalanceret af en blød, glat finish, der efterlader en forfriskende smag i ganen.

Skønheden ved Bacardi Carta Blanca ligger i dens alsidighed. Uanset om du er en cocktail-connaisseur, der skaber dit eget signaturmix, eller bare leder efter en pålidelig rom til din yndlingsmixer, er denne rom et fantastisk valg. Den er basisingrediensen i utallige ikoniske cocktails, fra den klassiske Mojito til den eksotiske Piña Colada, og tilfører en lys, forfriskende smag til hver eneste drink.

Men Bacardi Carta Blanca er ikke bare en førsteklasses mixer. Den er også en fornøjelse at nippe til rent eller med is, så du fuldt ud kan nyde dens bløde, nuancerede smag. Med sit elegante flaskedesign er den en stilfuld tilføjelse til enhver hjemmebar eller drinksskab.

Oplev den autentiske smag af Bacardi Carta Blanca i dag. Uanset om du er rom-aficionado eller ny i spiritussens verden, vil du helt sikkert blive imponeret over dens overlegne kvalitet og alsidighed. Så hvorfor vente? Dyk ned i Bacardi Carta Blancas lækre verden, og løft dit cocktailspil til nye højder.
Produktinformation
5010677013918
Ny
Land


Puerto Rico


Producent
Bacardi GMBH
Smag
Light, mild
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Light
Stil
Blød og sød
Aroma
Frisk, blomsteragtig
Alkoholindhold
37.5% vol