Morosha Carpathian Vodka
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Morosha Carpathian Vodka 40%- 1.0L

1.95 kg
Er du klar til at prøve noget nyt og spændende? Morosha Carpathian Vodka er lige sagen! Denne fantastiske vodka er destilleret i hjertet af Karpaternes bjerge og har en alkoholprocent på 40%. Den er perfekt til at nyde alene eller i dine yndlingscocktails. Med sin glatte og rene smag vil Morosha Carpathian Vodka helt sikkert imponere dine smagsløg. Flasken har en størrelse på 1,0 liter, så du har rigelig med vodka til at dele med vennerne. Så hvad venter du på? Tag en tår af denne udsøgte vodka og lad festen begynde! 🍸🔥

21,95 € Inkl. moms

17,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den udsøgte smag af Morosha Carpathian Vodka. Denne førsteklasses spiritus, der stammer fra Karpaternes uberørte bjerge, er en sand legemliggørelse af traditionelt håndværk og moderne destillationsteknikker. Hver slurk giver en blød, krystalklar smag, der er synonym med vodka af høj kvalitet.

Morosha Carpathian Vodka er fremstillet af hvedekorn af fineste kvalitet og rent bjergkildevand fra Karpaterne og giver en uovertruffen drikkeoplevelse. Den omhyggelige destillationsproces sikrer en ren, sprød smag, hvilket gør den til et perfekt valg for både vodkakennere og afslappede entusiaster, der søger noget ekstraordinært.

Uanset om du planlægger at lave sofistikerede cocktails eller nyde den med is, er Morosha Carpathian Vodka alsidig og behagelig for ganen. Det elegante flaskedesign gør den også til en stilfuld tilføjelse til enhver hjemmebar.

Oplev den harmoniske blanding af kvalitet og tradition med Morosha Carpathian Vodka. Det er ikke bare en drink, det er et livsstilsvalg for dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Så hvorfor vente? Løft din vodkaoplevelse til et helt nyt niveau med Morosha Carpathian Vodka.
Produktinformation
4820229030482
Ny
Land


Ukraine


Producent
LLC Global Spirits Group
Smag
Sprød, ren
Størrelse
1 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Slavisk
Stil
Klar og kornet
Alkoholindhold
40% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også