Saaremaa Vodka
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Saaremaa Vodka 80% 0.5L PET

0.60 kg
Saaremaa Vodka er den ultimative følgesvend til en uforglemmelig aften! Med en styrke på 80% er denne 0,5L PET-flaske fyldt med ren, dansk kvalitet. Tag et sip af denne vodka, og lad den behagelige varme brede sig i din krop. Denne vodka er destilleret med omhu og perfektion for at levere en silkeblød smag, der vil efterlade dig ønsker mere. Uanset om du nyder den ren eller bruger den som en base til dine yndlingscocktails, vil Saaremaa Vodka helt sikkert tilfredsstille dine smagsløg. Skål! 🍸🔥

16,92 € Inkl. moms

13,87 € Ekskl. moms

18,20 €-7%

Beskrivelse
Vi præsenterer Estlands sjæl, Saaremaa Vodka. Denne førsteklasses vodka er en ren fornøjelse for alle spirituselskere. Fremstillet af de fineste kornsorter og destilleret til perfektion på øen Saaremaa er denne vodka en hyldest til de traditionelle estiske destillationsmetoder.

Saaremaa Vodka skiller sig ud, ikke kun for sin enestående smag, men også for sin overlegne kvalitet. Hver flaske er fyldt med en unik glat, ren og sprød spiritus, der virkelig er indbegrebet af Saaremaas ånd. Med en slående balance mellem renhed og smag er denne vodka perfekt til at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails.

Det, der adskiller Saaremaa Vodka, er dens dedikation til kvalitet på hvert trin i produktionsprocessen. Fra udvælgelsen af korn af højeste kvalitet til den omhyggelige destillationsproces overvåges hver eneste detalje nøje for at sikre det fineste slutprodukt. Hvad er resultatet? En vodka, der er 80% ren lykke.

Uanset om du er en vodka-kender eller en, der sætter pris på en god drink, vil Saaremaa Vodka helt sikkert imponere. Dens robuste smagsprofil gør den til et fremragende valg til enhver lejlighed, uanset om det er en sammenkomst med vennerne eller en stille aften.

Oplev den bløde, luksuriøse smag af Saaremaa Vodka i dag. Det er mere end bare en drink - det er en fejring af Estlands rige kulturarv. Slip Saaremaas ånd løs, og gør hvert øjeblik ekstraordinært.

Bemærk: Saaremaa Vodka kommer i en holdbar PET-emballage, der er både praktisk og miljøvenlig. Så du kan nyde din yndlingsdrink og samtidig gøre en indsats for miljøet. Skål for det!
Produktinformation
4740054002488
Ny
Land


Estisk


Producent
Altia Eesti AS
Smag
Varm, blød, neutral
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Estisk
Alkoholindhold
80% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også