Ukrainka Platinum 40%- 0.5L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ukrainka Platinum 40%- 0.5L

1.65 kg
Smag det bedste af Ukraine med Ukrainska Platinum 40%- 0.5L. Denne lækre spiritus er perfekt til at nyde alene eller dele med venner. Med sin forfriskende smag og glatte finish vil du blive forelsket i denne premium vodka. Ukrainska Platinum er skabt med omhyggeligt udvalgte ingredienser og en traditionel produktionsproces for at sikre den højeste kvalitet. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller give en gave, vil denne vodka være et hit. Prøv Ukrainska Platinum i dag og oplev den autentiske smag af Ukraine! 🍸🇺🇦

11,95 € Inkl. moms

9,80 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer den luksuriøst bløde Ukrainka Platinum, en vodka, der definerer raffinement. Denne førsteklasses spiritus er kærligt fremstillet af de fineste ingredienser og destilleret med præcision for at give en vodkaoplevelse som ingen anden. For hver slurk vil du smage rigdommen af kvalitetskorn og renheden af uberørt vand, alt sammen perfekt afbalanceret for en usædvanlig glat finish.

Uanset om du er vodkaconnaisseur eller lige er begyndt at udforske spiritussens verden, vil Ukrainka Platinum være en fremragende tilføjelse til din samling. Dens delikate smag er perfekt til at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails. Med sin raffinerede karakter er denne vodka sikker på at løfte enhver lejlighed.

Ukrainka Platinum er ikke bare endnu en vodka; den er et vidnesbyrd om destillationens kunst. Hvis du leder efter en vodka, der er lige så blød, som den er smagfuld, behøver du ikke lede længere. Ukrainka Platinum overgår det almindelige og tilbyder en raffineret smag, der er uden sidestykke. Prøv den selv, og oplev forskellen.

Værsgo, forkæl dig selv med den luksuriøse smag af Ukrainka Platinum. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Tro os, når du først har prøvet Ukrainka Platinum, vil du aldrig nøjes med mindre. Nyd smagen af luksus, en slurk ad gangen.
Produktinformation
4820024227117
Ny
Land


Ukraine


Producent
Vinal LLC
Smag
Mahe, puhas, piparmünt, sidrun
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Slavisk
Stil
Klar og kornet
Alkoholindhold
40% vol