Moskovskaya Osobaya Vodka
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Moskovskaya Osobaya Vodka- 1.0L

1.95 kg
Moskovskaya Osobaya Vodka er en fantastisk russisk spiritus, der vil fortrylle dine smagsløg! Denne vodka er destilleret med omhu og skaber en utrolig blød og ren smag. Med sin 1,0 liters flaske får du nok til at nyde mange hyggelige stunder med venner og familie. Uanset om du vil blande den i lækre cocktails eller nyde den rent, vil Moskovskaya Osobaya Vodka helt sikkert imponere. Tag et sip og lad denne vodka tage dig med på en uforglemmelig smagsrejse! 🍸✨

19,40 € Inkl. moms

15,90 € Ekskl. moms

20,86 €-7%

Beskrivelse
Oplev den sande essens af russisk kulturarv med Moskovskaya Osobaya Vodka. Denne ikoniske spiritus, der er kendetegnet ved sin robuste smag og glatte finish, har omdefineret vodkastandarder i generationer. Moskovskaya Osobaya Vodka er fremstillet ved hjælp af traditionelle russiske destillationsmetoder og er en autentisk repræsentation af Ruslands rige og levende kultur.

Hver slurk af Moskovskaya Osobaya Vodka er en rejse gennem Ruslands storslåede historie. Destilleret af de fineste kornsorter tilbyder den en unik blanding af renhed og intensitet, som er svær at finde i noget andet mærke. Dens karakteristiske smag er et vidnesbyrd om brandets urokkelige engagement i kvalitet og tradition.

Uanset om du er en kender af fin spiritus eller en afslappet dranker, vil Moskovskaya Osobaya Vodka helt sikkert imponere. Dens alsidighed gør den perfekt til at drikke som den er, som et shot eller til at blande i dine yndlingscocktails. Nyd den afkølet, over is eller i en forfriskende Moscow mule.

Så hvis du er klar til at opleve vodka i sin reneste form, lover Moskovskaya Osobaya Vodka en uforglemmelig oplevelse. Det er ikke bare en drink, det er en tradition, det er en fejring, det er en smag af Rusland i hver flaske. Omfavn smagen af tradition med Moskovskaya Osobaya Vodka.
Produktinformation
4750021210587
Ny
Land


Letland


Producent
Latvijas Balzams
Smag
Blød, ren smag
Størrelse
1 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Slavisk
Stil
Fyldig og intens
Alkoholindhold
40% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også