Viru Valge
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Viru Valge Vodka- 1.0L

1.95 kg
Prøv den fantastiske Viru Valge! Denne 1.0L flaske er perfekt til en festlig aften med vennerne. Med sin rene og bløde smag vil denne estiske vodka helt sikkert imponere dine smagsløg. Uanset om du laver cocktails eller nyder den rent, er Viru Valge et must-have i din bar. Så tag et skud og oplev den autentiske estiske vodka! 🍸🎉

18,99 € Inkl. moms

15,57 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Viru Valge, den estiske vodka, der er indbegrebet af renhed og blødhed. Denne førsteklasses spiritus i en elegant, høj flaske er det bedste valg blandt vodkakennere på grund af dens enestående kvalitet og smag.

Viru Valge er fremstillet med den største omhu og præcision og er destilleret af 100 % korn, hvilket sikrer en ren smag. Den filtreres gennem birketræskul, en proces, der fjerner urenheder og tilfører en subtil sødme, som adskiller den fra andre vodkaer. Resultatet er en ultrablød vodka med en sprød, ren finish, der er perfekt til at nyde ren eller blandet i dine yndlingscocktails.

Men Viru Valge er mere end bare en dejlig vodka. Hver flaske afspejler ånden i Estland, dets kultur og dets folk. Det elegante, minimalistiske design er inspireret af landets naturlige skønhed, hvilket gør den til et samtaleemne ved enhver sammenkomst.

Uanset om du er en vodka-entusiast eller bare en, der sætter pris på god spiritus, er Viru Valge et must. Det er mere end bare en drink; det er en oplevelse - en rejse gennem Estlands uberørte landskaber, direkte i dit glas. Så hvorfor vente? Oplev charmen ved Viru Valge i dag, og løft din vodkaoplevelse til nye højder. Nyd den med ansvar, og skål for de gode tider med Viru Valge!
Produktinformation
4740050002314
Ny
Land


Estisk


Producent
Liviko AS
Smag
Sprød, frugtagtig, varm, neutral
Størrelse
1 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Gennemsigtig, klar
Type
Estisk
Stil
Fyldig og intens
Alkoholindhold
40% vol