Saaremaa Mustsõstar-piparmünt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Saaremaa Mustsõstar-piparmünt

1.65 kg
Saaremaa Mustsõstar-piparmünt er en forfriskende og lækker blanding af saftige, solmodne solbær og frisk pebermynte. Denne smagskombination vil helt sikkert vække dine smagsløg til live! Denne unikke saft er lavet med omhu og kærlighed på Saaremaa, og hvert glas er fyldt med ægte frugtsmag. Perfekt til at nyde alene eller som ingrediens i cocktails og desserter. Gå ikke glip af denne udsøgte smagsoplevelse! 🍇🌿

12,44 € Inkl. moms

10,20 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at pirre dine smagsløg med den udsøgte Saaremaa Blackcurrant-Mint! Dette lokkende produkt er en symfoni af rige, saftige solbær og forfriskende mynte, en kombination, der helt sikkert vil vække dine sanser og give dig lyst til mere. Hver bid er en dejlig eksplosion af naturlig sødme og kølig mynte, hvilket gør den til den perfekte godbid at forkæle sig selv med når som helst og hvor som helst.

Vores solbær-mynte kommer fra den uberørte ø Saaremaa, der er kendt for sin uberørte natur og frugtbare jord, og er fremstillet af de fineste bær og aromatiske mynteblade. Den skånsomme forarbejdning sikrer, at produktet bevarer sin livlige smag og sine sundhedsmæssige fordele, så du får en lækker, men nærende oplevelse.

Uanset om du vil pifte dit morgenbrød op, forsøde dine smoothies eller bare nyde det direkte fra glasset, er Saaremaa Blackcurrant-Mint dit oplagte valg. Det er ikke bare et produkt, det er en rejse med unikke smage og traditioner fra hjertet af Saaremaa, leveret direkte til dit bord.

Vent ikke med at udforske den fængslende verden af Saaremaa Blackcurrant-Mint. Bestil din i dag, og lad det ekstraordinære smagseventyr begynde! Husk, at store øjeblikke starter med Saaremaa. Dette produkt er mere end en godbid, det er en oplevelse. Dyk ned og smag forskellen i dag!
Produktinformation
4740054361677
Ny
Land


Estisk


Producent
Altia Eesti AS
Smag
Solbær, pebermynte
Størrelse
37.5-liters flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Estisk
Stil
Light og frisk
Alkoholindhold
37.5% vol