D`amante Sambuca
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

D`amante Sambuca- 0.7L

1.65 kg
Er du klar til at nyde en lækker og forfriskende sambuca? Præsenterer D'Amante Sambuca - en uimodståelig smagsoplevelse i en flaske på 0,7L. Denne italienske likør er perfekt til at skabe festlige drinks eller bare nyde den ren. Med sin rige anis smag og glatte tekstur vil den helt sikkert tilfredsstille dine smagsløg. Så gør dig klar til at løfte stemningen og tilføje en ekstra touch til dine fester med D'Amante Sambuca! 🍹✨

24,49 € Inkl. moms

20,08 € Ekskl. moms

26,34 €-7%

Beskrivelse
Lad dig friste af den søde og bløde smag af D'amante Sambuca. Denne luksuriøse italienske likør, der er kendt for sin karakteristiske anissmag, er den perfekte tilføjelse til din hjemmebar eller en unik gave til enhver spirituskender. D'amante er kendt for sin overlegne kvalitet, der skabes ved omhyggelig blanding af stjerneanisolier med neutral spiritus, sukker og vand. Hvad er resultatet? En rig, fløjlsagtig konsistens og en smag, der bliver hængende i ganen og inviterer dig til at nyde hver eneste slurk.

Men D'amante Sambuca er mere end bare en drink - det er en sanselig oplevelse. Det fantastiske, slanke flaskedesign udstråler raffinement, hvilket gør den til et smukt midtpunkt til enhver lejlighed. Og lad os ikke glemme traditionen med "flammende Sambuca". Light du tænder for den og ser den blå flamme danse på overfladen, mens den varmer drikken og frigiver dens aromatiske smag, før du puster den ud og nyder en varm, beroligende tår.

Uanset om du foretrækker at drikke den ren, med is eller som en del af en cocktail, er D'amante Sambuca en alsidig likør, der helt sikkert vil imponere. Det er også en fantastisk ingrediens i madlavningen, som giver et unikt twist til retter og desserter. Så hvorfor vente? Inviter magien fra Italien ind i dit hjem med D'amante Sambuca. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
8003405009410
Ny
Land


Italien


Producent
Destilleri Francoli
Smag
Anis, sprød
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Gennemsigtig
Type
Sambucca
Alkoholindhold
40% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også