Nihonshu Junmai Sake
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Nihonshu Junmai Sake

1.65 kg
Når det kommer til at nyde en autentisk japansk oplevelse, er Nihonshu Junmai Sake det perfekte valg. Denne skønne japanske risvin er håndlavet med omhu og kærlighed, og den smager helt fantastisk! Nihonshu Junmai Sake er kendt for sin rene og delikate smag, der passer perfekt til sushi, tempura og andre japanske retter. Tag en slurk af denne forfriskende sake, og lad dig transportere til de smukke japanske rismarker. 🍶 Oplev den ægte smag af Japan med Nihonshu Junmai Sake! 🇯🇵

25,86 € Inkl. moms

21,19 € Ekskl. moms

27,80 €-7%

Beskrivelse
Nyd den autentiske smag af Japan med vores Nihonshu Junmai Sake. Denne førsteklasses sake er en traditionel japansk risvin, der kun er brygget på ris af den fineste kvalitet fra lokalområdet. Som Junmai-sake er den fri for ekstra alkohol eller sukker, hvilket giver en ren, ren smag, der er perfekt til enhver lejlighed.

Denne sake er mere end bare en drink. Det er en oplevelse. For hver slurk vil du opdage en delikat balance mellem sødme og umamismag, indhyllet i en cremet, fløjlsagtig tekstur, der er lige så tilfredsstillende, som den er forfriskende. Aromaen er subtil, men indbydende, med antydninger af friske frugter og jordagtige noter, der supplerer smagen perfekt.

Uanset om du er en erfaren sake-connaisseur eller en nybegynder i den japanske risvins verden, vil du helt sikkert elske vores Nihonshu Junmai Sake. Den er perfekt i sig selv, afkølet eller opvarmet, alt efter hvad du foretrækker. Men den er også en alsidig ledsager til en bred vifte af fødevarer, fra sushi og sashimi til grillet kød og grøntsager.

Prøv vores Nihonshu Junmai Sake i dag, og oplev den ægte smag af traditionelt japansk håndværk. Det er mere end bare en drink. Det er en rejse til hjertet af Japan, lige fra komforten i dit eget hjem. Så hvorfor vente? Åbn en flaske i dag, og lad eventyret begynde.
Produktinformation
4901410043082
Ny
Land


Japan


Producent
Kizakura Co.,Ltd
Smag
LET, frugtagtig
Størrelse
0.72 l flaske
Serveres ved
22 C - 23 C
Farve
Farveløs
Type
Nihoju
Stil
Junmai-ginjo
Aroma
Frugtagtig
Alkoholindhold
14.5% vol