Hokkan Daiginjo Honjirushi Sakura Sake
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Hokkan Daiginjo Honjirushi Sakura Sake

1.65 kg
Hvem elsker ikke en forfriskende og delikat saké? Præsenterer Hokkan Daiginjo Honjirushi Sakura Saké - en ægte perle blandt saké-elskere. Denne premium saké er lavet med omhu og ekspertise for at give dig en ekstraordinær smagsoplevelse. Med sin blomsteragtige aroma og bløde, frugtagtige smag er denne saké perfekt til at nyde med venner eller som en afslappende drink på egen hånd. Lad denne saké tage dig med på en rejse til Japan med hvert eneste nip. 🌸 Santé! 🍶

27,22 € Inkl. moms

22,31 € Ekskl. moms

29,27 €-7%

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Japan med Hokkan Daiginjo Honjirushi Sakura Sake. Denne førsteklasses sake er en sand fryd for sanserne. Den er fremstillet af de fineste rissorter og brygget med omhyggelig omhu og byder på en unik blanding af fyldig smag og blød tekstur, der giver dig lyst til mere.

Hokkan Daiginjo Honjirushi Sakura Sake er din indgang til en autentisk japansk oplevelse. Dens delikate aroma af kirsebærblomster, eller sakura, transporterer dig øjeblikkeligt til Japans fortryllende landskaber. Den første slurk afslører dens velafbalancerede sødme, som gør den til en perfekt ledsager til en række retter eller en raffineret nydelse alene.

Det, der adskiller denne sakura-sake, er dens førsteklasses kvalitet. Daiginjo, den højeste kvalitet af sake, betyder, at mindst 50% af riskornet er blevet poleret væk, hvilket afslører den reneste del af kornet. Denne omhyggelige proces sikrer en overlegen smag og aroma, hvilket gør din Hokkan Daiginjo Honjirushi Sakura Sake-oplevelse helt exceptionel.

Uanset om du er sake-kender eller nybegynder, er Hokkan Daiginjo Honjirushi Sakura Sake et must at prøve. Det er ikke bare en drink, det er en rejse - en rejse til hjertet af japansk tradition og håndværk. Så løft glasset for den udsøgte smag af Japan med Hokkan Daiginjo Honjirushi Sakura Sake - dit pas til et uforglemmeligt sanseeventyr.
Produktinformation
4976879135579
Ny
Land


Japan


Producent
Hokkan Sake Brewing,
Tamuramachi, Tochigi, Jaapan
Smag
Tør, fyldig, mild
Størrelse
0.72 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Gylden
Type
Nihoju
Region
Tochigi
Stil
Junmai-dai-ginjo
Alkoholindhold
15.8% vol