Tequila Sombrero Negro Silver
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Tequila Sombrero Negro Silver- 1.0L

1.95 kg
Er du klar til at feste? Prøv vores fantastiske Tequila Sombrero Negro Silver! Denne lækre 1,0 liters flaske er perfekt til at skabe uforglemmelige øjeblikke med vennerne. Dette sølvfarvede vidunder er lavet af de fineste agaveplanter og har en blød og fyldig smag, der vil tage dine smagsløg med på en spændende rejse. Så tag dit shot, sæt en sombrero på og lad festen begynde! 🍹💃

32,54 € Inkl. moms

26,67 € Ekskl. moms

34,99 €-7%

Beskrivelse
Byd festen velkommen med Tequila Sombrero Negro Silver. Denne førsteklasses tequila er din perfekte ledsager til de uforglemmelige nætter med sjov og latter. Den er håndlavet i Mexico og bringer den autentiske ånd fra den mexicanske kultur til dit dørtrin.

Tequila Sombrero Negro Silver er fremstillet af 100 % blå agave, hvilket sikrer en førsteklasses smag, der er blød og forfriskende. Den krystalklare farve vidner om den rene agaveessens og inviterer dig til at tage en slurk.

Uanset om du blander margaritas eller nyder den rent, er denne tequila alsidig. Dens distinkte smagsprofil gør den til en ener i enhver cocktailopskrift, mens dens glatte finish gør, at den kan imponere, selv når den drikkes ren eller med is.

I ægte mexicansk tradition har Tequila Sombrero Negro Silver en rig og afbalanceret smag. Dens subtile søde og jordagtige noter vil danse på din gane, mens den rene finish efterlader dig forventningsfuld til den næste slurk. Det er en oplevelse, der vil transportere dig til hjertet af Mexico, lige fra dit hjem.

Men det handler ikke kun om smagen, Tequila Sombrero Negro Silver kommer også i en fantastisk flaske. Det stilfulde design gør den til et fantastisk midtpunkt i din hjemmebar eller en fremragende gave til tequila-elskere.

Så hvorfor vente? Tag festen med hjem i aften med Tequila Sombrero Negro Silver, det er mere end bare en tequila, det er en oplevelse. Og husk, nyd den altid under ansvar!
Produktinformation
7501054832201
Ny
Land


Mexicao


Producent
Tequilas Del Senor
Smag
Frugtagtig, røg
Størrelse
1 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Blandet tequila
Stil
Saftig og frugtagtig
Alkoholindhold
38% vol