Tequila Sombrero Negro Gold
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Tequila Sombrero Negro Gold- 1.0L

1.95 kg
Er du klar til at tilføre et strejf af luksus til dine fester? Så er Tequila Sombrero Negro Gold lige noget for dig! Denne eksklusive flaske indeholder 1.0L ren fornøjelse. Med sin bløde og forførende smag vil den helt sikkert imponere dine gæster. Tag en tår af denne gyldne skønhed, og lad dig forføre af dens subtile noter af agave og karamel. Tequila Sombrero Negro Gold er den perfekte følgesvend til enhver festlig lejlighed. Så hvad venter du på? Gør din fest til noget helt særligt med denne fantastiske tequila! 🍹🎉

32,54 € Inkl. moms

26,67 € Ekskl. moms

34,99 €-7%

Beskrivelse
Vi præsenterer den udsøgte Tequila Sombrero Negro Gold! Denne unikke tequila er et sandt bevis på destillationens kunst og giver en fed og smagfuld oplevelse. Denne førsteklasses tequila er fremstillet i hjertet af Mexico af 100 % blå agave, en traditionel ingrediens, der adskiller den fra resten.

Tequila Sombrero Negro Gold er lige så fængslende, som den er karakteristisk. Den har en rig, gylden nuance, som er et resultat af dens unikke modningsproces, der tilfører smagen en vis dybde og kompleksitet. På tungen har den en glat og fløjlsagtig tekstur, fyldt med noter af sød karamel og subtilt egetræ. Eftersmagen er lang og varm og efterlader en pirrende eftersmag, som vil lokke dig til at tage endnu en tår.

Men det er ikke alt, dens præsentation er lige så imponerende. Den ligger i en slank, kurvet flaske med en levende sombrero-formet hætte, og den skiller sig ud i enhver hjemmebar eller drinksskab. Det er ikke kun en drink, men også en samtalestarter, der afspejler Mexicos rige kultur og arv.

Tequila Sombrero Negro Gold er perfekt til at nippe til rent, med is eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail. Uanset om du er en tequila-kender eller bare elsker at udforske forskellige spiritusser, vil denne tequila helt sikkert imponere. Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse.

Så hvorfor vente? Slip din eventyrlyst løs, og dyk ned i Tequila Sombrero Negro Golds lokkende verden. Husk, at det ikke bare handler om at drikke tequila, men om at nyde den rige, dybe smag, som kun en ægte, autentisk mexicansk tequila kan tilbyde. Skål for en unik smagsrejse!
Produktinformation
7501054834878
Ny
Land


Mexicao


Producent
Tequilas Del Senor
Smag
Mild, frugtagtig
Størrelse
1 l flaske
Serveres ved
10 C - 12 C
Farve
Gylden gul
Type
Blandet tequila
Stil
Saftig og frugtagtig
Alkoholindhold
38% vol