Tequila Tres Sombreros Silver
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Tequila Tres Sombreros Silver- 0.7L

1.65 kg
Tequila Tres Sombreros Silver er den perfekte følgesvend til dine festlige øjeblikke! Denne 0,7 liters flaske er fyldt med den fineste mexicanske tequila, der er destilleret til perfektion. Smag noter af friske agaveplanter, citrusfrugter og en subtil krydret eftersmag. Denne sølvfarvede tequila er lavet af 100% blå agave og giver dig en autentisk og forfriskende oplevelse. Så løft glasset og nyd denne fantastiske tequila med vennerne - Salud! 🍹🎉

21,10 € Inkl. moms

17,30 € Ekskl. moms

22,69 €-7%

Beskrivelse
Tænd dine smagsløg med den levende og sprøde smag af Tres Sombreros Silver Tequila. Denne førsteklasses spiritus er et kraftværk af smag, der leverer en glat og tilfredsstillende slurk, der er perfekt til enhver lejlighed. Denne tequila er håndlavet i Mexico og viser landets rige kulturarv, passion og ekspertise inden for destillering af spiritus.

Tres Sombreros Silver Tequila er fremstillet af 100 % blå agave, hvilket lover en ren og autentisk oplevelse. Den klare, sølvfarvede tequila er en visuel nydelse, som giver et hint om den rene og friske smag, der venter dig. Hver slurk udfolder en symfoni af smag med noter af sød agave, citrus og et subtilt strejf af peber, der fører til en glat og tilfredsstillende finish.

Denne tequila er perfekt til at nippe til eller blande i dine yndlingscocktails. Uanset om du shaker en klassisk margarita, laver en dristig tequila sunrise eller bare nyder den med is, bringer Tres Sombreros Silver Tequila et strejf af elegance og raffinement til dit glas.

Men det handler ikke kun om smagen. Flasken, der er prydet med et levende og unikt design, vil helt sikkert imponere. Det er en dejlig tilføjelse til din barvogn eller en perfekt gave til en spirituskender.

Oplev essensen af Mexico med Tres Sombreros Silver Tequila. Det er en drink, der overskrider grænser og bringer folk sammen for at skåle for gode tider. Tag en flaske i dag, og lad os sige skål for livets smukke øjeblikke med Tres Sombreros Silver Tequila!
Produktinformation
8414771854601
Ny
Land


Mexicao


Producent
Grpo Tequlero Mexico S.A
Smag
Tør, stærk, agave
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Farveløs
Type
Blandet tequila
Stil
Light og frisk
Alkoholindhold
38% vol