Rooster Rojo Reposado
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Rooster Rojo Reposado- 0.7L

1.65 kg
Hvem elsker ikke en god tequila? Rooster Rojo Reposado er en fantastisk spiritus, der vil bringe festen til nye højder. Denne lækre 0,7L flaske er fyldt med autentisk mexicansk smag og en blød, varm finish. Med Rooster Rojo Reposado kan du forvente en forfriskende og smagfuld oplevelse, der vil få dig til at danse hele natten lang. Så tag et shot, løft stemningen og få festen i gang med Rooster Rojo Reposado! 🐓🍹

25,19 € Inkl. moms

20,65 € Ekskl. moms

27,08 €-7%

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den rige, bløde smag af Rooster Rojo Reposado. Denne tequila af høj kvalitet er fremstillet af den fineste blå agave fra hjertet af Jalisco, Mexico. Vores Reposado har en rig ravfarve og er lagret i mindst seks måneder på egetræsfade, hvilket giver den en perfekt balance mellem agave- og egetræssmag.

Oplev den søde, men krydrede aroma af denne mexicanske nydelse, som perfekt indfanger essensen af agaveplanten. Hver slurk byder på en harmonisk blanding af karamel, honning og vanilje, ledsaget af en let antydning af krydderi, der efterlader en varm, tilfredsstillende eftersmag.

Uanset om du er en tequila-kender eller en nysgerrig nybegynder, vil du sætte pris på kompleksiteten i Rooster Rojo Reposado. Den gør sig godt i en cocktail, men skinner også, når den drikkes ren eller med is.

Rooster Rojo Reposado er perfekt til enhver lejlighed og er mere end bare en drink. Den er en påmindelse om Mexicos rige kulturarv og et vidnesbyrd om omhyggeligt håndværk. Den inviterer dig til at sætte farten ned, nyde hver slurk og virkelig sætte pris på kunsten at lave god tequila.

Så hvorfor vente? Oplev den unikke blanding af tradition og innovation med Rooster Rojo Reposado, og tilføj et strejf af mexicansk charme til din næste fest. Tro os, dine smagsløg vil takke dig.
Produktinformation
7503023613217
Ny
Land


Mexicao


Producent
Fabrica de Tequilas Finos
Smag
Vanilje, karamel, agave
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
06 C - 08 C
Farve
Rav
Type
100% agave tequila
Stil
Saftig og frugtagtig
Alkoholindhold
38% vol