Grappa Riserva
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Grappa Riserva- 0.7L

1.65 kg
Er du klar til at opleve en ægte italiensk smagsoplevelse? Så er vores Grappa Riserva på 0,7L det perfekte valg! Denne skønne grappa er destilleret med omhu og lagret i egetræsfade for at opnå den perfekte balance mellem sødme og karakter. Med sin rige og komplekse smag vil den helt sikkert fortrylle dine smagsløg. Uanset om du nyder den alene eller som en del af en lækker cocktail, er vores Grappa Riserva et absolut must-have for enhver spirituselsker. 🍷🇮🇹

23,83 € Inkl. moms

19,53 € Ekskl. moms

25,62 €-7%

Beskrivelse
Vi præsenterer Grappa Riserva, en elegant og sofistikeret spiritus, der løfter din drikkeoplevelse til et helt nyt niveau. Denne førsteklasses drik, der stammer fra vinmarkerne i Italien, er et must for alle spiritusentusiaster.

Grappa Riserva er kendt for sin komplekse smagsprofil og er fremstillet af de fineste druer, der giver en robust og fyldig smag, som helt sikkert vil glæde din gane. Den er lagret til perfektion og giver en dybde i smagen, som ofte er svær at finde. Hver slurk afslører noter af modne frugter, ristede nødder og et strejf af vanilje, som kulminerer i en blød, dvælende finish.

Grappa Riserva handler ikke kun om smag; den er også en fryd for øjet. Spiritussens dybe gyldne nuance, smukt præsenteret i en slank, moderne flaske, gør den til en fantastisk tilføjelse til din hjemmebar eller en perfekt gave til en særlig lejlighed.

Men Grappa Riserva er ikke kun til at nippe til. Denne alsidige spiritus kan også bruges i en række cocktails og tilføje et unikt twist til dine yndlingsdrinks. Uanset om du er en erfaren mixolog eller en nybegynder inden for cocktails, vil du elske at eksperimentere med denne førsteklasses spiritus.

Grappa Riserva er mere end bare en drink. Den er en hyldest til traditionelt italiensk håndværk, et vidnesbyrd om destillationens kunst og en hyldest til skønheden i enkle kvalitetsingredienser. Hvis du leder efter en spiritus, der kombinerer tradition og innovation, behøver du ikke lede længere. Grappa Riserva er det perfekte valg.

Oplev magien fra de italienske vinmarker med hver eneste dråbe Grappa Riserva. Det er en smagsrejse, du ikke vil gå glip af. Nyd den med ansvar.
Produktinformation
8001305114005
Ny
Land


Italien


Smag
Æble, blød
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
10 C - 12 C
Farve
Rav
Alkoholindhold
40% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også