Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Decanter
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Decanter- 0.7L

1.65 kg
Er du klar til at opleve en ægte fransk klassiker? Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet Decanter er en absolut perle inden for cognac-verdenen. Denne 0,7 L flaske er fyldt med en blød og kompleks smag, der vil forkæle dine smagsløg. Med sin elegante dekanteringsflaske er det ikke bare en cognac, det er også et kunstværk til din samling. Så tag en lille tur til Frankrig og nyd denne fantastiske cognac fra Chateau De Montifaud. 🍷🇫🇷

74,87 € Inkl. moms

61,37 € Ekskl. moms

80,51 €-7%

Beskrivelse
Træd ind i en verden af udsøgt smag med Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet-karaflen. Denne elegant udformede karaffel er ikke bare en beholder, men et symbol på raffinement og klasse. Den er perfekt til dem, der sætter pris på de finere ting i livet og har en forkærlighed for luksuriøse oplevelser.

Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet-karaflen er designet til at maksimere din nydelse af finere spiritus, især cognac. Dens unikke form giver spiritussen mulighed for at ånde, hvilket forstærker aromaen og smagen af spiritussen indeni. Det gør hver slurk til en sanselig nydelse og åbner op for subtile nuancer, som du måske går glip af i et almindeligt glas.

Men denne karaffel handler ikke kun om funktion. Den er også et æstetisk mesterværk. Den er håndlavet af franske håndværkere og er en fantastisk blanding af tradition og håndværk. Det indviklede design og det fejlfri glasarbejde afspejler Chateau De Montifauds ekspertise, et prestigefyldt navn i cognacens verden.

Denne karaffel er mere end bare et produkt - det er et vidnesbyrd om kunsten at drikke godt. Det er en fejring af den århundredgamle tradition for cognacfremstilling. Det er et udtryk for kærlighed til skønheden og elegancen i fransk kunsthåndværk. Så hvorfor ikke løfte din drikkeoplevelse med Chateau De Montifaud Reserve Speciale Michel Vallet-karaflen?

Husk, at god spiritus fortjener en god beholder. Og intet siger "fint" som denne fantastiske karaffel. Så skænk dig selv et glas, læn dig tilbage, og nyd øjeblikket. Livet er trods alt for kort til almindelig spiritus. Vælg Chateau De Montifaud. Vælg det ypperste.
Produktinformation
3550142117922
Ny
Land


Frankrig


Producent
Chateau de Montifaud
Smag
Fyldig, pære
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
16 C - 18 C
Farve
Rav
Type
Reserva
Region
Cognac
Stil
Blød og frugtagtig
Aroma
Abrikos, appelsin, kaffe
Alkoholindhold
40% vol