Braastad Organic Cognac Finest Vsop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Braastad Organic Cognac Finest Vsop- 0.5L

1.65 kg
Vi har lige det, du har brug for til at forkæle dig selv eller give som gave! Braastad Organic Cognac Finest Vsop er den ultimative luksus i en flaske. Denne økologiske cognac er destilleret med omhu og har en blød og rig smag, der vil forbløffe dine smagsløg. Med sin fine kvalitet og unikke smagsprofil er dette en cognac, der er værd at opleve. Prøv Braastad Organic Cognac Finest Vsop i dag og lad dig forføre af dens subtile nuancer og kompleksitet. 🥃🍇

31,18 € Inkl. moms

25,56 € Ekskl. moms

33,53 €-7%

Beskrivelse
Nyd den rige og overbærende smag af Braastad Organic Cognac Finest VSOP. Denne udsøgte økologiske cognac er fremstillet med præcision og omhu i hjertet af Cognac-regionen i Frankrig. Braastad Organic Cognac Finest VSOP er kendt for sin enestående kvalitet og er et must-have i enhver kræsne drikkers samling.

Hver slurk af denne bemærkelsesværdige cognac vil tage dig med til Frankrigs frodige vinmarker, hvor hver drue håndplukkes for at sikre den reneste, mest autentiske smag. Lagret på franske egetræsfade giver den en unik smagsblanding med antydninger af modne frugter, honning og et strejf af krydderier. Den glatte og fløjlsagtige tekstur er et bevis på dens exceptionelle kvalitet og gør den til en fornøjelse at drikke.

Braastad Organic Cognac Finest VSOP er ikke kun en nydelse for dine smagsløg, men også for miljøet. Den er fremstillet af 100 % økologiske druer, der er dyrket uden brug af syntetiske pesticider eller gødning. Denne forpligtelse til økologisk landbrug hjælper med at bevare den naturlige biodiversitet i vinmarkerne, hvilket gør hver flaske Braastad Organic Cognac til en hyldest til naturens gavmildhed.

Uanset om du er en cognac-aficionado eller nybegynder, vil Braastad Organic Cognac Finest VSOP helt sikkert imponere. Nyd den ren, med is eller i en sofistikeret cocktail. Dens alsidige, fyldige smagsprofil gør den til en perfekt ledsager til enhver lejlighed.

Så hvorfor vente? Fordyb dig i en verden af fin spiritus med Braastad Organic Cognac Finest VSOP. Oplev den økologiske cognacs luksus, nyd smagen af det franske landskab, og skål for det gode liv!
Produktinformation
3364048104128
Ny
Land


Frankrig


Producent
Tiffon SA
Smag
Harmonisk, æble, pære
Størrelse
0.5-liters flaske
Serveres ved
16 C - 18 C
Farve
Gylden
Type
Vsop
Region
Cognac
Stil
Behagelig og blomsteragtig
Aroma
Mandel, marcipan
Alkoholindhold
40% vol
Kunder, der købte denne vare, købte også