Renault Cognac Carte Noir Extra
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Renault Cognac Carte Noir Extra- 0.7L

1.65 kg
Mmmmm, der er intet som en god cognac for at forkæle dine smagsløg! Tag en slurk af Renault Cognac Carte Noir Extra - den ultimative oplevelse. Denne 0,7L flaske er fyldt med ren luksus og enestående kvalitet. Du vil elske den rigdom og kompleksitet, som denne cognac tilbyder. Smag noterne af røde frugter, blomster og krydderier, der danser på din tunge. Renault Cognac Carte Noir Extra er perfekt til at nyde alene eller som en elegant gave til en ægte cognac-entusiast. Forkæl dig selv med en flaske i dag! 🥃🎁

66,70 € Inkl. moms

54,67 € Ekskl. moms

71,72 €-7%

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Renault Cognac Carte Noir Extra, en omhyggeligt fremstillet fransk spiritus, der omdefinerer essensen af luksus. Denne førsteklasses cognac er en blanding af de fineste eaux-de-vie, lagret i op til 35 år for at give en robust, fyldig smag med noter af mørk chokolade, vanilje og ristet egetræ.

Renault Cognac Carte Noir Extra er ikke bare en drink, men en sanselig oplevelse. Dens dybe ravfarve lover en rig og overbærende tår, mens den fristende aroma af tørrede frugter, krydderier og et strejf af tobak lokker dig ind. Den komplekse, lagdelte smag udfolder sig langsomt på ganen, efterlader et varigt indtryk og gør hver slurk til en uforglemmelig rejse.

Denne cognac er en hyldest til den århundredgamle kunst at fremstille cognac og er et bevis på Renaults urokkelige engagement i kvalitet og håndværk. Hver flaske er et stykke historie, der afspejler Renault-mærkets rige arv og tradition.

Uanset om du er cognac-connaisseur eller nybegynder, vil Renault Cognac Carte Noir Extra helt sikkert imponere. Nyd den ren, med is eller som en raffineret tilføjelse til din yndlingscocktail. Denne elegante spiritus er en perfekt gave til særlige lejligheder eller en sofistikeret godbid til dig selv.

Oplev arven fra Renault Cognac Carte Noir Extra, en tidløs klassiker, der transcenderer trends. Det er mere end bare en cognac - det er et vidnesbyrd om kunsten at leve godt. Nyd øjeblikket med den fængslende smag af Renault Cognac Carte Noir Extra.
Produktinformation
6412703100040
Ny
Land


Frankrig


Producent
EMB 17100B
Smag
Træ, fyldig, honning, vanilje
Størrelse
0.7 l flaske
Serveres ved
22 C - 23 C
Farve
Rav
Type
Xo
Region
Cognac
Druer
Ugni Blanc
Stil
Blød og frugtagtig
Aroma
Kraftfuld, rosin, frugtagtig
Alkoholindhold
40% vol